Шта мислите о Драгославу Бокану?

to je prejednostavno...mogu da razumijem da postoje ljudi placenici da odradjuju neke stvari, i od te place zive, i to dobro...ali, nazalost, cini mi se da se ovde pokazuje jedna patoloska osobina, prisutna kod Srba - a najlakse je opisati kroz odnos partizani-cetnici ili zvjezdasi-partizanovci....svi smo Srbi, ali ima da ti hebem kevu sto nisi na mojoj strani srpstva...porazno, da poraznije biti ne moze...i sta mozemo ocekivati, takvi kakvi smo...

Ништа ту није једноставно, има нас који смо Срби, има оних који су бивши, има оних који ни не знају шта су, има оних којима је то све небитно, има оних желе да буду нешто друго, оних који не желе да буду то што јесу, има криза идентитета у свим облицима, па онда има оних који су несрећни, оних који су гладни, затим оних који су сити свега... ништа ту није једноставно... и није само у овим границама и није од јуче. Тако да, добри смо ми како су нам добра желели са свих страна.

Ништа ту није једноставно, има нас који смо Срби, има оних који су бивши, има оних који ни не знају шта су, има оних којима је то све небитно, има оних желе да буду нешто друго, оних који не желе да буду то што јесу, има криза идентитета у свим облицима, па онда има оних који су несрећни, оних који су гладни, затим оних који су сити свега... ништа ту није једноставно... и није само у овим границама и није од јуче. Тако да, добри смо ми како су нам добра желели.
Evo ja sam spreman da se odreknem srpskog pasoša kol'ko noćas za samo jednu dozvolicu boravča u Lisabonu.

Kanadski pasoš za sad ne prijavljujem, za svaki slučaj, dok ne dobijem portugalski, a kad dođe stani-pani, odričem se i njeg samo da sad, u šestoj deceniji svog života, imam jedno ljudsko državljanstvo a ne ove gluposti kao sad.

То што је Бокан представио демонстранте као квази патриоте и гомилу будала фрустрираних својим личним животним неуспесима па због тога им је као крива власт и зато лупетају по друштвеним мрежама и дивљају по улицама је једнако како демонстранте представљају Вучић и његови ботови.
Био сам две вечери на протестима и знам да није тако. Било је јако пуно нормалних младих људи незадовољних не само покушајем да их власт поново стави у кућни притвор, него и укупном друштвено-политичко-економском деградацијом Србије задњих година. Никаквих брадатих одрпанаца није било.
Ајд што је представио демонстранте ко будале, већ све од реда који преко нета изражавају своје незадовољство садашњим стањем...

човек уме да окупи око себе непријатеље свих могућих супротстављених фракција и усмери их против себе... класична камиказа са митинга 90тих, кад нета није ни било...

Погледај на делу... замисли да ултрасрби и ликови попут џег и трућко и паганфинити и сл.. подржавају истим ставом критиковање Бокана... зона сумрака уживо...

bogami, za ovo zadnje je u pravu...

Хрвати имају стално анти-српску политику и то остаје тако без обзира која странка је на власти и ко је председник. Ко су они и какви су то знамо и то ће стално остати исто па таман се небо срушило.
Нису хрватске власти криве за субвенционисање страних инвеститора у Србији него српске, није хрватска власт укинула "паралелне" институције на северу Косова него српска, није хрватска власт потписала Бриселски споразум него српска, није хрватска власт довела мутаву лезбејку Хрватицу на чело владе Србије него је довео Вучић, не продаје хрватска власт ресурсе по Србији странцима него их продаје српска власт, не исељавају се људи из Србије због лоше економске ситуације у коју их је довела хрватска већ српска власт, за накарадни закон о раду који је на снази у Србији није крива хрватска власт већ је крива српска власт односно Вучић, за улазак муслиманских афро-азијских војно способних мушкараца у Србију није крива хрватска власт већ је крив Вучић (хрватска за разлику од Србије/Вучића прилично добро штити своје границе од тог шљама)...

Хрвати имају стално анти-српску политику и то остаје тако без обзира која странка је на власти и ко је председник. Ко су они и какви су то знамо и то ће стално остати исто па таман се небо срушило.
Нису хрватске власти криве за субвенционисање страних инвеститора у Србији него српске, није хрватска власт укинула "паралелне" институције на северу Косова него српска, није хрватска власт потписала Бриселски споразум него српска, није хрватска власт довела мутаву лезбејку Хрватицу на чело владе Србије него је довео Вучић, не продаје хрватска власт ресурсе по Србији странцима него их продаје српска власт, не исељавају се људи из Србије због лоше економске ситуације у коју их је довела хрватска већ српска власт, за накарадни закон о раду који је на снази у Србији није крива хрватска власт већ је крива српска власт односно Вучић, за улазак афро-азијских војно способних мушкараца у Србију није крива хрватска власт већ је крив Вучић (хрватска за разлику од Србије/Вучића прилично добро штити своје границе од тог шљама)...

tacno...ali koji Srbin, po tebi, treba da bude na mjestu Vucica...

tacno...ali koji Srbin, po tebi, treba da bude na mjestu Vucica...

То је питање за милион долара. Шта год да кажем неко овде ће скочити као опарен јарац и почети да се препуцава са мном.

Ја знам да Вучићу није лако и да је под притиском. Али сигуран сам да је неке ствари које је урадио а које су штетне по Србију могао да избегне. Није смео да пусти да мигранти улазе у Србију, ако је првобитно био изненађен и неспреман имао је времена да то исправи. Мигранти улазе у Србију већ 5 година, 5 година границе су шупље као швајцарски сир и Вучићу не пада на памет да нешто предузме да се заустави улазак миграната! Није му пало на памет да се угледа на Орбана због чије политике нулте толеранције према мигрантима Мађарска нема проблема с њима и њени грађани мирно спавају. Вучић још увек слуша Сороша од којег се стеже обруч у Америци, џаба што сад има прилику да се шкобаци (гицне) што би се рекло у мом крају он то ме чини.
Вучић никако није смео да финансира кампању Хилари Клинтон са 1 000 000 $. То што је урадио је потпуно идиотски због више разлога и Србије може имати репрекусије од стране Трампа због тога.

https://sr.wikipedia.org/wiki/Драгослав_Бокан

Драгослав Бокан је годинама избегавао да дотиче АВ и његову власт. Али од недавно је почео да брани Вучића, не да буде отворени Вучићев промотер као Драган Вучићевић или Мирољуб Петровић него онако као он се не бави дневном политиком али прозива демонстранте који су од Јула почели да протествују против овог режима, говори да не постоји опасност од миграната, хвали ову власт што обележава српска страдања и што диже споменике истакнутим српским патриотама, херојима и историјским личностима итд. У недавном гостовању на Балкан Инфо Бокан каже да нисмо нормалан народ док год више мрзимо председника Србије него председника Хрватске.
Nikad cuo.

То је питање за милион долара. Шта год да кажем неко овде ће скочити као опарен јарац и почети да се препуцава са мном.

Ја знам да Вучићу није лако и да је под притиском. Али сигуран сам да је неке ствари које је урадио а које су штетне по Србију могао да избегне. Није смео да пусти да мигранти улазе у Србију, ако је првобитно био изненађен и неспреман имао је времена да то исправи. Мигранти улазе у Србију већ 5 година, 5 година границе су шупље као швајцарски сир и Вучићу не пада на памет да нешто предузме да се заустави улазак миграната! Није му пало на памет да се угледа на Орбана због чије политике нулте толеранције према мигрантима Мађарска нема проблема с њима и њени грађани мирно спавају. Вучић још увек слуша Сороша од којег се стеже обруч у Америци, џаба што сад има прилику да се шкобаци (гицне) што би се рекло у мом крају он то ме чини.
Вучић никако није смео да финансира кампању Хилари Клинтон са 1 000 000 $. То што је урадио је потпуно идиотски због више разлога и Србије може имати репрекусије од стране Трампа због тога.
ili ono kad je otisao na proslavu sto godina WW I, u Pariz....i bio smjesten medju predstavnicima Zimbambvea i Papua Nove Gvineje...umjesto da ne ode na to ponizenje, pljunuo je na sve srpske kosti ostavljene po Prokletijama i tudjim zemljama...

ili ono kad je otisao na proslavu sto godina WW I, u Pariz....i bio smjesten medju predstavnicima Zimbambvea i Papua Nove Gvineje...umjesto da ne ode na to ponizenje, pljunuo je na sve srpske kosti ostavljene po Prokletijama i tudjim zemljama...

Његових промашаја и бљувотина има колико оћеш за ових 8 година колико влада Србијом. У Сребреници су га каменовали, и нека кад је имбецил ишао тамо.

Његових промашаја и бљувотина има колико оћеш за ових 8 година колико влада Србијом. У Сребреници су га каменовали, и нека кад је имбецил ишао тамо.
on jednostavno nije kalibar drzavnika, nema taj potencijal...ali ono sto je najgore od svega, ja ne vidim nikoga u Srbiji ko bi taj potencijal imao...

on jednostavno nije kalibar drzavnika, nema taj potencijal...ali ono sto je najgore od svega, ja ne vidim nikoga u Srbiji ko bi taj potencijal imao...

Он није калибар државника, али је одличан медијски манипулатор који преко својих медија ствара лажни утисак да је моћан, јак, храбар, одлучан, поштован свуда у свету, да је градитељ, да подиже економију итд.

Он није калибар државника, али је одличан медијски манипулатор који преко својих медија ствара лажни утисак да је моћан, јак, храбар, одлучан, поштован свуда у свету, да је градитељ, да подиже економију итд.

Додик је за њега мегацар.

Бокан ме је тотално разочарао са својим односом према овом режиму. Ранијих година ми је било сумњиво што се не изјашњава о овом режиму али рекох ајде нема везе можда човек не жели да се бави дневно политичким питањима, међутим од недавно је почео отворено да говори позитивно о овој власти.
Волео бих да видим Бокана да у некој емисији изађе на црту Бранку Драгашу или Милу Ломпару који су с правом једни од највећих критичара овог режима, а интелектуалци су и званично ван политике као и Бокан.
Ломпар и Драгаш само мељу, пуцачи у празно. За то време Бокан по целој Србији, РС и ЦГ (кад је могло) држи трибине православног и патриотског карактера. Човек је нека врста мисионара модерног доба.

Драгаш ништа конкретно није урадио за свог живота, да не кажемо да је покушај прављења Карић банке завршен неуспехом (толико се разуме у економију, дела су показала). Ломпар, Титов пионир, изданак црвених.
Суштински не причају лоше али то им је максимални домет. прича у празно.

Back