sweetchick
Aktivan član
- Poruka
- 1.159
ja ne volim bildere... meni je to cak malo gadno... i strasno mi je kad stojim pored jednog... uplasim se, mnogo su veliki...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma necu druzhe,nekako smo stalno na ratnoj nozi....em se prepiremo o ciganima i kinezima,em se prepiremo o bilderima,sve mi to nekako izgleda bizarno,pa reko''ne bi bio red sad josh i da komentarishem''neka ostane samo na tome''....Nixxx:И? Де је коментар за мене?
moram da se nadovezhem,poshto bash neshto razmishljah,i uzeo sam devojke u obzir,i prema mom nekom mishljenju mislio sam da u zhenskoj glavi vrh muzhevnosti predtstavlja,velik i jak mushkarac po mogucnosti drvosecha ili vitez na belom konju,pored kog ce devojka da se oseca fizichki potpuno inferiorno ali u isto vreme sigurno i zashticeno,znate mushkarac koji po ceo dan radi,seche drva ili glavesweetchick:ja ne volim bildere... meni je to cak malo gadno... i strasno mi je kad stojim pored jednog... uplasim se, mnogo su veliki...
uopste nisam to mislila... nego aj sad kad si me pecnuo...Makijavelli:...danashnja slika,ili mashta devojaka promenila,verovatno je kriva sva ta borba za jednakost,pa sad devojke gotive mushkarce koje izgledaju kao male devojchice,onako pederasti,mrshavi,naizgled fizichki slabi,ja to na osnovu bekama i slichnih likova....u fazonu ako bi vas prevario takav mushkarac,mogle biste bez problema da ga prebijete,chak i vezanih ruku...
Keeper:kaki shabani.![]()
upravo tako...Profimare:o ukusima ne treba raspravljati...
A ti si neki zaeban tip, a?turbo-ajvar:ne vredi, ovo im je sve hemija, kad bi se pobili sa mnom dobili bi žešće batine![]()