sta mislite o bilderima

sweetchick:
ja ne volim bildere... meni je to cak malo gadno... i strasno mi je kad stojim pored jednog... uplasim se, mnogo su veliki...
moram da se nadovezhem,poshto bash neshto razmishljah,i uzeo sam devojke u obzir,i prema mom nekom mishljenju mislio sam da u zhenskoj glavi vrh muzhevnosti predtstavlja,velik i jak mushkarac po mogucnosti drvosecha ili vitez na belom konju,pored kog ce devojka da se oseca fizichki potpuno inferiorno ali u isto vreme sigurno i zashticeno,znate mushkarac koji po ceo dan radi,seche drva ili glave:lol:...pa onda sav onako mishicav i znojav dodje kuci i sa zhenom/devojkom vodi ljubav po chitavu noc....to je neka slika koju ja ocu da postignem,ako gledamo bash iz tog apekta,ima naravno i drugih razloga...

a vidim da se danashnja slika,ili mashta devojaka promenila,verovatno je kriva sva ta borba za jednakost,pa sad devojke gotive mushkarce koje izgledaju kao male devojchice,onako pederasti,mrshavi,naizgled fizichki slabi,ja to na osnovu bekama i slichnih likova....u fazonu ako bi vas prevario takav mushkarac,mogle biste bez problema da ga prebijete,chak i vezanih ruku....

ali sushtina ostaje,da je ipak bolja varijanta bildera/viteza/drvoseche nego male devojchice....a zashto devojke to porichu,e to je prava misterija....

Makijavelli:
...danashnja slika,ili mashta devojaka promenila,verovatno je kriva sva ta borba za jednakost,pa sad devojke gotive mushkarce koje izgledaju kao male devojchice,onako pederasti,mrshavi,naizgled fizichki slabi,ja to na osnovu bekama i slichnih likova....u fazonu ako bi vas prevario takav mushkarac,mogle biste bez problema da ga prebijete,chak i vezanih ruku...
uopste nisam to mislila... nego aj sad kad si me pecnuo...
zamisli da si ti zensko... pored koga (ili cega) od ova dva bi se sigurnije ti osecao...?

prvi izbor:

wMustafa_Glossy.jpg
9d.jpg

drugi izbor:

xin_0910033016203921393030-1.jpg
200312010167_494959-1.jpg

Back