turbo-ajvar
Aktivan član
- Poruka
- 1.851
nije, nego nosim utoku sa sobom 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa probaj prijatelju,probaj nemoj da osudjujesh....u praksi je mnogo realnije nego u teoriji....CobRa-SiC-:...
Al ajd... tiz najpametniji... tiš da cepaš drva ceo dan i zbog togaćeš moćida prangijaš celu noć......
...
hm....''nema vece srece nego one u kojoj chovek zhivi skladno sa svojom svrhom''-Aristotel.....ja dovodim u pitanje tvoje znanje o pravom uzhivanju u zhivotu,ja mogu za sebe da kazhem da uzhivam u zhivotu,u svakom trenutku,radeci ono shto volim i ono shto ce mi pomoci da se svakodnevno usavrshavam.... :?CobRa-SiC-:Jok... jasam čovek meraklija i umreću ranije uživajući u životu.....
viseci na forumu?Makijavelli:hm....''nema vece srece nego one u kojoj chovek zhivi skladno sa svojom svrhom''-Aristotel.....ja dovodim u pitanje tvoje znanje o pravom uzhivanju u zhivotu,ja mogu za sebe da kazhem da uzhivam u zhivotu,u svakom trenutku,radeci ono shto volim i ono shto ce mi pomoci da se svakodnevno usavrshavam.... :?
dobro sic,isterao si svoje,aj sad reci neshto o bodibilderima....CobRa-SiC-:Sinko, nepoznaešme uopšte... Takoda, neseri...
[B:mr.coo[/B]l-Nijedno profesionalno bavljenje sportom nije zdravo(mislim stvarno,neki se jednostavno izgube u besmislenosti pokushavajuci da ospore profesinalno bavljenje,bilo chime)
Makijavelli:pa ok,mozhda tebi....i ko je rekao da se time mozhe baviti rekreativno,ako ocesh rekreaciju trchi u nekom parku,ili igraj fubal i slichno....ovo je ozbiljan sport,zahteva ozbiljan pristup i ozbiljnu posvecenost,a ako nisi ozbiljan chovek bar u pogledu fizichke aktivnosti onda nemoj time da se bavish....niko te ne tera....