GhettoBeograd
Poznat
- Poruka
- 7.909
Gde ste ološi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nisam da ti od srca kazem, parazitiram i dalje pod pomepznim nazivom studenta
 Sta studiras?
 Sta studiras?Kakav BG?
Plan je bio da idemo u Niš i da ti gang-bangujemo familiju
Stizeeemmm.
Nisam da ti od srca kazem, parazitiram i dalje pod pomepznim nazivom studenta
Otići ćete na neko putovanje zajedno? Uzećete Direktove pečurke i putovaćete svemirom?
 i dalje nije funny
 i dalje nije funny 

У томе се и огледа специфичност овог пдф-а.gledaj ga ovaj matori konj ne skida se s tinejdzerke

У томе се и огледа специфичност овог пдф-а.
Већина форумаша заправо и нису тинејџери, него управо маторе коњине,
а што се тиче тинејџерки.
Хех,
то је већ друга прича.

Ja imam još godinu dana fore.
kako ti verwest, tako fina devojcica kakva si, mozes da trpis prisustvo ovakvih napaljenih konjina kao sto smo mi?
- - - - - - - - - -
uzmimo ovog direkta. ja kad citam njegove poste ja ti zamisljam lika koji sedi ispred racunara u podrumu svog caleta oblepljenog posterima plejboj zecica u svucenim gacama sa votkom u jednoj ruci i kitom u drugoj.

hahahahaha.
 hahahahaha.

zbog cega je redovno bio banovan i zbog cega nije imao nikakve sanse da postane moderator. ali onda, pod mojim uticajem -- eh ta davna vremena! -- on ti nekako postade moderator i od tada je morao tu zlobu vesto da krije, sto je ucinio podzemnim putevima, zbog cega danas napada samo kad mu okrenes ledja
 zbog cega je redovno bio banovan i zbog cega nije imao nikakve sanse da postane moderator. ali onda, pod mojim uticajem -- eh ta davna vremena! -- on ti nekako postade moderator i od tada je morao tu zlobu vesto da krije, sto je ucinio podzemnim putevima, zbog cega danas napada samo kad mu okrenes ledja  ovako je dosta fin i ljubezan.
 ovako je dosta fin i ljubezan. to onaj bend s onim pevacem sto teo se ubije kad je bio mlad, tako nesto. znam nekoliko pesama.
 to onaj bend s onim pevacem sto teo se ubije kad je bio mlad, tako nesto. znam nekoliko pesama.to je logo disturbeda? nisam znao. vidi stvarno. pa da, "disturbed"to onaj bend s onim pevacem sto teo se ubije kad je bio mlad, tako nesto. znam nekoliko pesama.

nisu losi, samo nije dovoljno kompleksno i previse se ponavljaju. inace ovako, moze da prodje. ko slipknot, taj fazon.
uzmimo ovog direkta. ja kad citam njegove poste ja ti zamisljam lika koji sedi ispred racunara u podrumu svog caleta oblepljenog posterima plejboj zecica u svucenim gacama sa votkom u jednoj ruci i kitom u drugoj.