Šta mislimo jedni o drugima?

Bilo kul okupljanje, svakako ću se potruditi da se pojavim na sledećem, i svakom narednom :lol:
Razrušitelj je bio novitet, energična osoba i veoma zanimljiva, baš mi je drago što sam ga upoznao; Mada, da sam duže ostao verujem da bi se dotakli još nekih zanimljivih tema, ali morao sam da idem, šteta, pogotovo jer sam se bukvalno mimoišao sa Vandalom koji je kasnio :P

Sledeći put - bloter esida zalepimo Mathu na čelo, and the madness can begin :evil: :mrgreen:

Šta ćemo mi sutra ako nas uhvati nevreme :D ? Ako bude toliko ljudi koliko mi je Math rekao, onda nam je Kornjača opet varijanta, al ebem ih, skupo je pivo, ne mož' čovek da se napije... još uz to sam dekintiran, ja ću se ucirkam pre toga pivom iz Maksija :mrgreen:

Ja sam bio nešto smorenog raspoloženja, morao sam i ranije da odem, ali inače je bilo ok. Malo smo i šetali po kiši. :lol: Dobri su utisci, nadam se da će nas sledeći put biti još više (sada je došlo nas 6, uigrana ekipa+ Evergreen). Dosta ljudi mi je otkazalo dan-dva pre okupljanja, ako bi sledeći put došli moglo bi da nas bude malo više... Ti Milorade da se icimaš sledeći put do Bg-a. :lol:

Znam i Green-a,'nači niko nov.:confused:
Mogle bi Vojvođanke malo da prošetaju kad već ja mogu da se klackam po 3 sata u jednom smeru,cure mi deluju pravo zanimljivo.

P.S.Zna neko šta je sa Čačankama,Danijelom(ako se dobro sećam)i Oktobarkom?Skontao sam da mi je masa forumaša na pljucu od Kraljeva a da malo koga znam.
Užičane ću cimati kada naletim tamo,od kako sam im obećao cugu nisam ih obilazio.:(

Back