Šta mislimo jedni o drugima?

gledaj ga ovaj matori konj ne skida se s tinejdzerke
У томе се и огледа специфичност овог пдф-а.
Већина форумаша заправо и нису тинејџери, него управо маторе коњине,
а што се тиче тинејџерки.

Хех, :per:

то је већ друга прича. :D :) :whistling:

Ja imam još godinu dana fore. :lol:

kako ti verwest, tako fina devojcica kakva si, mozes da trpis prisustvo ovakvih napaljenih konjina kao sto smo mi?

- - - - - - - - - -

uzmimo ovog direkta. ja kad citam njegove poste ja ti zamisljam lika koji sedi ispred racunara u podrumu svog caleta oblepljenog posterima plejboj zecica u svucenim gacama sa votkom u jednoj ruci i kitom u drugoj.

kako ti verwest, tako fina devojcica kakva si, mozes da trpis prisustvo ovakvih napaljenih konjina kao sto smo mi?

- - - - - - - - - -

uzmimo ovog direkta. ja kad citam njegove poste ja ti zamisljam lika koji sedi ispred racunara u podrumu svog caleta oblepljenog posterima plejboj zecica u svucenim gacama sa votkom u jednoj ruci i kitom u drugoj.

Kuliram. :)

Nije vodka, nego pivo. :mrgreen:

NO SPAM...

kreptoman je zao covek, al njegova zloba ona je podzemna. imao je on jedan avatar pre, onaj mracni avatar sa zlim ustima, zna on vrlo dobro, a i starosedeoci znaju dosta o tome. to izdaje njegovu zlobu. a i pre nego sto je postao moderator bio je mnogo problematican decko -- tad je bio naivno zao, sto bi se reklo, sto na um to na drum, kao i svaki drugi narkoman :mrgreen: zbog cega je redovno bio banovan i zbog cega nije imao nikakve sanse da postane moderator. ali onda, pod mojim uticajem -- eh ta davna vremena! -- on ti nekako postade moderator i od tada je morao tu zlobu vesto da krije, sto je ucinio podzemnim putevima, zbog cega danas napada samo kad mu okrenes ledja :mrgreen: ovako je dosta fin i ljubezan.

je l tako krepto? sta bi rekao o ovoj mojoj proceni? mislis da je suvise fiktivno, a? a mozda ima malo istine tu.

fiktivno je skroz, al voliš ti to, taj avatar je zapravo logo disturbeda koji sam nekada slušao pa sam ga zato furao
a moderator sam postao jer tad nije živa duša ostala da to radi a Dovla onomad lepo procenio da ću se uživeti u ulogu i da će da ubiju dve muve jednim udarcem onda
A nema zlobe, samo verbalno nadHebavanje u kom mnogo uživam, ljubitelj sam kafanske filozofije i ovako pa mi je forum zamena za kafanu
Okarakterisao si me kao nekakvo htonsko božanstvo, sviđa mi se to jel mogu ja da budem Had?

nisu losi, samo nije dovoljno kompleksno i previse se ponavljaju. inace ovako, moze da prodje. ko slipknot, taj fazon.

e pa da, Slipknot sam slušao uporedo s tim, ceo taj nu metal fazon zapravo, jedno vuče drugo
al da, stvarno se previše ponavljaju, svi ti bendovi inače, zato sam se prešaltao u nekom momentu na proggresive koji je ako ništa barem inovativan muzički u odnosu na sve ostalo što je trenutno aktuelno

podrum nemam, plejboj zečice ne gotivim toliko, votku ne pijem, ali za kitu si pogodio ;)
za ovaj sledeći post si sve promašio
ne valja ti ta kristalna kugla, menjaj to njesra :cool:

После краће паузе и одмора који је био више него потребан за нас форумаше, данас смо имали окупљање.
У реновираној форми, подмлађеној, ведрој. Ревитализирајућа и свеже разарајућа енергија младих се спојила са хромом
али искусном и хладнокрвном снагом старије екипе. Резултат - ненадјебива атмосфера зезања, до јаја фазона, животне филозофије
без иритирајућег и бесмисленог паламуђења. Одушевљење је верујем било свестрано. Чак и да није тако (а тешко да је данашње
циркулисање нечега изузетно моћног оставило икога равнодушним), ја ћу изнети своје импресије о две особе које су присуствовале
данашњем заседању друштва мртвих песника (о ''старцима'' калибра Матха и Вандала заиста нема потребе потенцирати исту причу,
у истом су били елементу - готивном као и увек):

Директ - овај човек је ЦАР! Заиста ово пишем без трунке шале - ЦАР! Једна од крваво инспиративних особа и уопште јаких персона
које сам упознао, а сигурно један од најјачих форумаша и један од форумаша који су на самом врху по питању мешавине хумора, позитивне
и духовите вулгарности и интелигенције. Иако сам на почетку свог форумског постојања имао негативно мишљење о њему, које ће се касније
филтрирати и прећи на позитиван колосек, сматрао сам да је он особа која је компатибилна да своју реалну личност усклади са сајбер верзијом.
Да ставове, приступ, и уопште све оно за шта се издаје на форуму пренесе у реал. И показало се да сам у праву. Зато што смо данас и причали
о томе колико се неко издаје за нешто што јесте или није у виртуелном свету, и да ли је то део некакве тактике или плана. Лик идеалан за журке,
и права напијања, за акцију. Подсећа ме на Хенк Мудија из Калифорникације. Баш због тога што видим одличну каријеру која му се смеши, што
видим човека који је погодио и нашао идеалан интерес и посао који ће бити интересантан.

ТалаВолф - ведра, насмејана, позитивна, обасјана некаквим чудним сјајем лагодности и опуштености, и пријатним осмехом који је баш
у идеалном тренутку употпунио атмосферу, иако је био подстакнут од псовки и неких необичних изјава. Добро познаје природу људских односа,
уме да погоди момент када ће да допуни саговорника, поседује изванредну меморију у вези тема са овог форума, или одређених догађаја.
Као и Цоле је препустила већи део приче маторцима, са мудрим разлогом, да извуче позитиван и негативан садржај из тих прича, да извуче
поуку, да не прође на исти начин као и приповедачи. Ликуша коју сматрам идеалним делом овог нашег окружења, у оваквим приликама.
Очекујем да ће имати времена и да ће бити део тог нашег фамозног плана.

Back