Абел
Primećen član
- Poruka
- 904
Hoce biti neko okupljanje u NSu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam uvek fina dusice i mekog srca, jel da da ti je bilo lepo kad si kod mene u goste bio reci i slatko sam spremilapa i ti si mnogo fina ja da ti kažem
Da me ljudi vide s vama pa da me zajebavaju posle.E, bila je spika za neko grupno putovanje u NS, znači skoro svi forumaši iz BG i okoline, al ko što reče krepto, nema ništa, za sad, možda bidne kasnije

Da me ljudi vide s vama pa da me zajebavaju posle.![]()

Tačno bih morala da emigriram.![]()

Што је најгоре, ова Слипи је у праву.
Дружина нам је окупљена с коца и конопца.
Остајемо стационирани у Београду.
Какав црни - Нови Сад, и овде имамо проблема да све скупимо и укалупимо да дођу.![]()

Pa kao beše priče o regularnim okupljanjima, prođe škola, dođe leto, završili ljudi sa prijemnim ispitima i ništa ni od toga![]()
Aj, ne ide da ti rušim iluzije.... kad bi uvidela naš coolness u odnosu na tamošnji?![]()

Jesi ti novi ili ti je samo ime novo? xDШто је најгоре, ова Слипи је у праву.
Дружина нам је окупљена с коца и конопца.
Остајемо стационирани у Београду.
Какав црни - Нови Сад, и овде имамо проблема да све скупимо и укалупимо да дођу.![]()
Ја сам вас вала хвалио и више него што треба.Ih, ja nam ovde branim čast, a ti tako![]()

Име ми је ново - 'зла инкарнација' Хенрија Кинаског.Jesi ti novi ili ti je samo ime novo? xD

Pa JA znam.Nzm ja ko je ovde u iluziji![]()

Име ми је ново - 'зла инкарнација' Хенрија Кинаског.![]()
![]()

akuta drvi nekom crncu kitu da nadomesti izgubljenu kintu bačenu u prazno za polaganje(blajvi kitu za kintu xD), North verovatno u svome rodnome selu 

Ja sam vas vala hvalio i više nego što treba.
Ne mogu više ni ja tako, burazeru.
Od sada samo oštro, nemilosrdno-kritički, i realno - ''bez šminke''.
Još više forumaša će da se upeca na taj pristup.

Pa JA znam.![]()