GhettoBeograd
Poznat
- Poruka
- 7.909
Gde ste ološi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nisam da ti od srca kazem, parazitiram i dalje pod pomepznim nazivom studenta
Kakav BG?
Plan je bio da idemo u Niš i da ti gang-bangujemo familiju
Stizeeemmm.
Nisam da ti od srca kazem, parazitiram i dalje pod pomepznim nazivom studenta
Otići ćete na neko putovanje zajedno? Uzećete Direktove pečurke i putovaćete svemirom?
i dalje nije funny 

У томе се и огледа специфичност овог пдф-а.gledaj ga ovaj matori konj ne skida se s tinejdzerke

У томе се и огледа специфичност овог пдф-а.
Већина форумаша заправо и нису тинејџери, него управо маторе коњине,
а што се тиче тинејџерки.
Хех,
то је већ друга прича.![]()
![]()
![]()

Ja imam još godinu dana fore.![]()
kako ti verwest, tako fina devojcica kakva si, mozes da trpis prisustvo ovakvih napaljenih konjina kao sto smo mi?
- - - - - - - - - -
uzmimo ovog direkta. ja kad citam njegove poste ja ti zamisljam lika koji sedi ispred racunara u podrumu svog caleta oblepljenog posterima plejboj zecica u svucenim gacama sa votkom u jednoj ruci i kitom u drugoj.

hahahahaha.

zbog cega je redovno bio banovan i zbog cega nije imao nikakve sanse da postane moderator. ali onda, pod mojim uticajem -- eh ta davna vremena! -- on ti nekako postade moderator i od tada je morao tu zlobu vesto da krije, sto je ucinio podzemnim putevima, zbog cega danas napada samo kad mu okrenes ledja
ovako je dosta fin i ljubezan.
to onaj bend s onim pevacem sto teo se ubije kad je bio mlad, tako nesto. znam nekoliko pesama.to je logo disturbeda? nisam znao. vidi stvarno. pa da, "disturbed"to onaj bend s onim pevacem sto teo se ubije kad je bio mlad, tako nesto. znam nekoliko pesama.

nisu losi, samo nije dovoljno kompleksno i previse se ponavljaju. inace ovako, moze da prodje. ko slipknot, taj fazon.
uzmimo ovog direkta. ja kad citam njegove poste ja ti zamisljam lika koji sedi ispred racunara u podrumu svog caleta oblepljenog posterima plejboj zecica u svucenim gacama sa votkom u jednoj ruci i kitom u drugoj.