User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.031
Brate,ova prva "fora" je bila smešna nekad u vrtiću,čini mi se![]()
Pa idalje pali kod nekih ljudi! A njegova je jos najnovija,inace nemam potrebu da nekog podjebavam tako da mi fore nisu ni potrebne!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate,ova prva "fora" je bila smešna nekad u vrtiću,čini mi se![]()

ne mislim nista...
i to sam vremenom shvatial,citajuci postove koliko neki ljudi ustvari koriste forum sam oda bi sebe prikazali onakvim kavi ustvari nisu u rl...i mnoge od njih kad bih upoznala,uverena sam da bi bile potpnuo druge osobe ...
u njih ukljucujem one sto mnog ovole da se kurce..bilo gramatikom (kako se izrazavaju ),bilo kako imaju decka i jelte KONZUMIRAJU sex svaki dan (i to dobar -moralo se i to znati),ili one koje nas ubedjuju da su ribe a ono id ebele i ruzne i...namerno,pominjem zene jer muskarci po tom pitanjus e nesto ne isticu...
i ne ubacujem u ovu pricu tinejdz cure i momke do 15,16..razumljivo je da oni pokusavaju na bilo koji nacin da privuku paznju na sebe...
3 osobe sa foruma,nisu ukljucenu u gore pomenutu grupu...
sigurno ih ima vise al samo sam njih zapamtila
e da civave su bas skupe...
moja komsinica je htela jednu i valjda su bile oko 600 e
pa je odustala i kupila je macku

eh od svih ruznih civava (poput one od paris hilton)
ti si naso ove sto su cute
not fair

![]()
Slatki pacovi![]()
A ko si sad pa ti da procenjujes kad sam ja preterao i da li sam preterao? Tvog posta nisam video od kako sam se registrovao na forum i sta imas da se mesas? Jel te neko zvao?

Slatki su, ali ne vidim u cemu je fora kod oblacenja, meni je to debilno.
Ipak, ovo je meni ovo mnogo sladje...

ja imam seks svaki dan, šta ti sad imaš protiv mene?... u njih ukljucujem one sto mnog ovole da se kurce..bilo gramatikom (kako se izrazavaju ),bilo kako imaju decka i jelte KONZUMIRAJU sex svaki dan (i to dobar -moralo se i to znati)...