Šta mislimo jedni o drugima?

O, Mil00rade, vidim ja da ti nedostajem, iz usta me ne vadiš... :mrgreen:
Hajd’ onda da pustim koje slovce da ti nadražuje živce. :mrgreen:

Mislim da imaš neki problem jer non-stop nešto zakeraš, vređaš, pljuješ a pritom nisi u stanju da ni najmanje potkrepiš svoje nazovi „mišljenje“ i uopšte se ne trudiš da nešto razumeš, shvatiš i da se saživiš sa bilo čim.

Zato i dajem sebi pravo da te nazivam idiotom i da te smatram neozbiljnim sagovornikom koji nije vredan ni ovog mog posta.
Ali ipak sam u stanju da (ti) pružim objašnjenje kako lepe tako i moje ružne reči.
Ja sa svima mogu da komuniciram (čak i sa idiotima poput tebe, ali izbegavam), ti si taj koji pravi podele na seljake i književnike i u skladu sa tim (ne) komunicira...

I nije u redu da pojedine forumašice nazivaš Mojim trulim kopijama dok ti crvi vire iz glave i ušiju...
Dotične su vrlo mlade, tek četrnaest, petnaest godina, i tek su počele da formiraju svoje JA, sasvim je normalno da u tom periodu crpe ideje sa svih strana.

Naravno, nemoj se ustručavati, kao i dosad odgovori na već ustaljeni način: „Na Mimin post upućen meni, naravno, neću odgovoriti.“
Tim pre jer me ni ne očekujem bilo kakav zdravorazumski odgovor, a iskreno ni ne zanima me šta ima da kaže jedan polupismeni, zadrti seljak...

Ciao, bello :whistling:
ML

Back