Šta mislimo jedni o drugima?

ne mislim nista...
i to sam vremenom shvatial,citajuci postove koliko neki ljudi ustvari koriste forum sam oda bi sebe prikazali onakvim kavi ustvari nisu u rl...i mnoge od njih kad bih upoznala,uverena sam da bi bile potpnuo druge osobe ...
u njih ukljucujem one sto mnog ovole da se kurce..bilo gramatikom (kako se izrazavaju ),bilo kako imaju decka i jelte KONZUMIRAJU sex svaki dan (i to dobar -moralo se i to znati),ili one koje nas ubedjuju da su ribe a ono id ebele i ruzne i...namerno,pominjem zene jer muskarci po tom pitanjus e nesto ne isticu...
i ne ubacujem u ovu pricu tinejdz cure i momke do 15,16..razumljivo je da oni pokusavaju na bilo koji nacin da privuku paznju na sebe...
3 osobe sa foruma,nisu ukljucenu u gore pomenutu grupu...
sigurno ih ima vise al samo sam njih zapamtila

overu realno sad cu ti reci
ti si iskompleksirani debil
onako realno
a shto se tiche te pudle, da zavrshim jednom s tim:
naime, ja sam mogo da isteram svoje i da ne shetam tu pudlu
boleo bi me kobas ionako ne mogu nishta realno da mi urade
ali pazi, kad je vidim kako trchkara po kuci i krizira za wcom jer nema ko da je izvede
jednostavno mi bude zhao :lol:
jer ipak je to prvo pas pa onda pudla :lol:

ne mislim nista...
i to sam vremenom shvatial,citajuci postove koliko neki ljudi ustvari koriste forum sam oda bi sebe prikazali onakvim kavi ustvari nisu u rl...i mnoge od njih kad bih upoznala,uverena sam da bi bile potpnuo druge osobe ...
u njih ukljucujem one sto mnog ovole da se kurce..bilo gramatikom (kako se izrazavaju ),bilo kako imaju decka i jelte KONZUMIRAJU sex svaki dan (i to dobar -moralo se i to znati),ili one koje nas ubedjuju da su ribe a ono id ebele i ruzne i...namerno,pominjem zene jer muskarci po tom pitanjus e nesto ne isticu...
i ne ubacujem u ovu pricu tinejdz cure i momke do 15,16..razumljivo je da oni pokusavaju na bilo koji nacin da privuku paznju na sebe...
3 osobe sa foruma,nisu ukljucenu u gore pomenutu grupu...
sigurno ih ima vise al samo sam njih zapamtila

Ajde ne kaki....ali stvarno. To "ovde su sve lazi niko nije onakav kakvim se predstavlja" mozes da obesis macku o rep!
Jesi li ti nekad upoznala nekog forumasa? Nisi. A cak i da jesi, ti ne mozes osobu da upoznas za jedan dan! A sad to koliko neko upraznjava sex, sta ti mislis da ce on/ona sad u RL da ide i svima redom prica da upraznjava dobar sex svaki dan?

Znaci, jednostavno sam morao da odgovorim zato sto ste poceli da smarate sa time, a nikad u zivotu niste to iskusili...

Ja npr. u RL sam mnogo mirniji i vise sam stvoren za zezanje nego ovde na forumu... Znaci nije mi nesto mnogo stalo da ispadne da sam neka faca i da se qrcim...
Evo da kazem, ja imam jednu veliku manu: Smaraju me i nerviraju me ljudi koji non stop ponavljaju jednu te istu stvar(ne mislim bas bukvalno)! I zato sam upravo i odg. na ovaj post...

Pacov je ružan :(

Red-Chihuahua-Wearing-Pink-Coat-and-White-Chihuahua-in-Blue-Photographic-Print-C13060862.jpeg

Slatki pacovi :D

Slatki su, ali ne vidim u cemu je fora kod oblacenja, meni je to debilno.

Ipak, ovo je meni ovo mnogo sladje...

Nisam ni primetio da nose odecu, sigurno zato sto sam se udubio u njihove slatke duboke oci ... Ok thats way to much
Lepo im stoje bluzice, bas mi se svidja plavo.
Ipak ja nebi nikad obukao svog psa.

Jao sto je slatko stene kad laje na svoj odraz u ogledalu :)

Back