Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
brate, matke, a ja misl'a ti onanišeš na moje postove...
...a ono niš![]()
pa mis'im ranije sam

nije vishe isti dozhivljaj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
brate, matke, a ja misl'a ti onanišeš na moje postove...
...a ono niš![]()

'vid' ovu opajdaru,kako se folira preko tastature',''al je neki veliki retard ova''
Ja sam stvorila neke ''utiske'' o nekima odavde.Al ih necu podeliti.![]()

Uh,da,da dodam,.Sibil mi je ponovo gotivna.
Bas je simpaticna.Deluje mi kao bas prijatna osoba.

Ovo sam ja prvo pomislio o tebi...a posle sam pomislio da si neciji klon.
Sad ne znam sta mislim o tebi... Zbog one pesme koju si postavila na pubu, sad si mi gotiva...![]()

kreptoman on je neki lik sto glumi ovde da je faca,kao neutralan i svi su debili osim njega... Voli da podbide nekog ili da kaze neki fazon sto je cuo na ulici da bi ispao kulmedjutim uzivo deluje ispod proseka i fino! Neki bi rekli da je dvolican!

Klon? Ne znajem. :/
Hah,a jeste,nekad je to dobro Sibil,kad se naljutim obicno se niko ni ne potrudi da dodje da mi se izvini,znaju da cu se odljutiti u roku od 2 minuta.
@tema; fjfhafopyfhudts7a21577
Ali ja jesam kulj.![]()

dokle ce ovo trajati izmedju nas, ova ljubav neverovatna?
nadam se shto duzhe, zanimljiv si kad bulaznish![]()
chime ti mislish nesrecniche...
Vidis kako potkrepljujes moje tvrdnje da nemas smisla za humor i da pricas trecerazredne fazone i prozivke kao u ovom postu! Mislim glavom (mozgom) a ti?Nisam ni rekao da jesi neciji klon, tako mi je izgledalo...debilu glupi nenormalni!
Molim te, odgovori mi nakon 2-3 minuta...hvala.![]()

Vidis kako potkrepljujes moje tvrdnje da nemas smisla za humor i da pricas trecerazredne fazone i prozivke kao u ovom postu! Mislim glavom (mozgom) a ti?
@Overkillja ozbiljan a tebi je sve fazon
kako ocesh
ja stvarno od kad si ovde nisam stekao utisak da ti uopshte RAZMISHLJASH
vec samo pishesh gluposti koji ti mogu doci samo iz bulje
poshto u glavi nema nishta
Meni se sviđa Krepto.meni se svidja kreptin nacin razmisljanja. iz neba u rebra.![]()

Predvidivo... Nego da cujemo tvoje mudrosti? Ti nista ne radis na forumu osim sto ga spamujes i debilises se i to je sva tvoja mudrost! Nisam ti ja kriv sto ne podnosish kritiku,inace se na forumu tinejdzeri pisu naucni eseji i teme su slicne onima o kojim pricaju akademici i najbolji svetski naucnici i bas iziskivaju psihicko naprezanje da bi odgovorio a odgovori moraju biti sto dubokoumniji! O veruj mi razmisljam ali ne kao ti da ceo jebeni dan provodim ovde i serem kako sam najpametniji,a da izadjem samo da prosetam pudlicu! To je tako kul i muski imati pudlicu... Kad si zadnji put izasao napolje? Svakog vikenda preblejis ovde!ja ozbiljan a tebi je sve fazon
kako ocesh
ja stvarno od kad si ovde nisam stekao utisak da ti uopshte RAZMISHLJASH
vec samo pishesh gluposti koji ti mogu doci samo iz bulje
poshto u glavi nema nishta
A ko si sad pa ti da procenjujes kad sam ja preterao i da li sam preterao? Tvog posta nisam video od kako sam se registrovao na forum i sta imas da se mesas? Jel te neko zvao?@Overkill
Što jes, jes...
Stvarno ponekad preteruješ.
svi ste divni drugari
ok,ozbiljno sad...posto uglavom samo citam
ok su mi wild child - sarkazam
milichaanchy ili tako nesto deluje skroz opiceno, u pozitivnom smislu
kreptoman deluje ok isto ali se ponekad proserava sa nekim njegovim teorijama o hormonima i tako
madonnagirl je cool...narocito posto je prosla sito i reseto sa pajom
i eto...toliko sam se setila za sad

Predvidivo... Nego da cujemo tvoje mudrosti? Ti nista ne radis na forumu osim sto ga spamujes i debilises se i to je sva tvoja mudrost! Nisam ti ja kriv sto ne podnosish kritiku,inace se na forumu tinejdzeri pisu naucni eseji i teme su slicne onima o kojim pricaju akademici i najbolji svetski naucnici i bas iziskivaju psihicko naprezanje da bi odgovorio a odgovori moraju biti sto dubokoumniji! O veruj mi razmisljam ali ne kao ti da ceo jebeni dan provodim ovde i serem kako sam najpametniji,a da izadjem samo da prosetam pudlicu! To je tako kul i muski imati pudlicu... Kad si zadnji put izasao napolje? Svakog vikenda preblejis ovde!
ova poslednja 3,4 reda ne zhelim da komentarishem 

ja ne podnosim kritiku?
tvoja kritika se zasniva na jedenju govana i to ne samo meni vec gotovo svakom ko se ovde pojavi.
ovo o akademicima, ne vidim poentu tvoju....
ahaha, kompleksashu jedan...ova poslednja 3,4 reda ne zhelim da komentarishem
samo jedno, pudlica nije moja nego kevina a uslovljava me da je shetam...![]()
Da ja jedem tebe nebi bilo! Pedercino idi setaj pudlu ne smaraj!
Brate,ova prva "fora" je bila smešna nekad u vrtiću,čini mi se![]()