Šta mislimo jedni o drugima?

E,nesto me bas zanima kako me ljudi posmatraju.
Aj mozete i vi da prodjete,kako sam vam delovala po postovima ?

Ne,slazem se da me verovatno niste ni primetili,prilicno sam neupecatljiva al recimo,kad procitate neki post il slicno,jel pomislite 'vid' ovu opajdaru,kako se folira preko tastature',''al je neki veliki retard ova''

:D

Ja sam stvorila neke ''utiske'' o nekima odavde.Al ih necu podeliti. :p

svi ste divni drugari :pivce:

ok,ozbiljno sad...posto uglavom samo citam
ok su mi wild child - sarkazam :heart:
milichaanchy ili tako nesto deluje skroz opiceno, u pozitivnom smislu
kreptoman deluje ok isto ali se ponekad proserava sa nekim njegovim teorijama o hormonima i tako
madonnagirl je cool...narocito posto je prosla sito i reseto sa pajom :P

i eto...toliko sam se setila za sad

E znate da sam ja imao trip da su Carol,magic flover,wind of change jedna osoba i ono kad procitam post pomislim opet ovaj smor kad skoro provalim da su razlicite osobe! Nekad mi padnu na pametn neke misli da su ove likuse mimini klonovi!:lol:
KPBD kad vidim tvoj post pomislim opet ona likusa sto smara,**** te uozbilji se malo ponasas se ko mentol i sad mislis da si kul!
kreptoman on je neki lik sto glumi ovde da je faca,kao neutralan i svi su debili osim njega... Voli da podbode nekog ili da kaze neki fazon sto je cuo na ulici da bi ispao kul,medjutim uzivo deluje ispod proseka i fino! Neki bi rekli da je dvolican!
Mrs Sick malo cudno i ne shvatljivo celjade,u pocetku smo bili jako dobri drugari ali posle sam ispao iz tog depres fazona i nismo se bas druzili. Ne znam nekako mi je cudna i istripovana! Mislim da malo preteruje i da vec po malo naginje na pozerstvo (5 puta dnevno odgovori na temi kako se osecate jao tuzno,nervozno...). Voli breskve i ima trip da je nece muskarci i da je ruzna a lepo je celjade... Trazi princa na belom konju i ima trip da su danasnji tinejdzeri(muska populacija) smradovi kao da bi iskoristili devojke i tako to i verovatno je zbog toga tako usamljena... Samoca je njen izvor depresije,a moze sigurno naci nekog pristojnog muskarca!

Ovo sam ja prvo pomislio o tebi...a posle sam pomislio da si neciji klon.

Sad ne znam sta mislim o tebi... Zbog one pesme koju si postavila na pubu, sad si mi gotiva...:mrgreen:

Klon? Ne znajem. :/

Hah,a jeste,nekad je to dobro Sibil,kad se naljutim obicno se niko ni ne potrudi da dodje da mi se izvini,znaju da cu se odljutiti u roku od 2 minuta. :lol:

@tema; fjfhafopyfhudts7a21577

Ali ja jesam kulj. :(

Klon? Ne znajem. :/

Hah,a jeste,nekad je to dobro Sibil,kad se naljutim obicno se niko ni ne potrudi da dodje da mi se izvini,znaju da cu se odljutiti u roku od 2 minuta. :lol:

@tema; fjfhafopyfhudts7a21577

Ali ja jesam kulj. :(

Nisam ni rekao da jesi neciji klon, tako mi je izgledalo...debilu glupi nenormalni!

Molim te, odgovori mi nakon 2-3 minuta...hvala.:mrgreen::mrgreen:

Av, av, a gde je loptica? Kako lepo slusas, k'o izdresiran keric...:P

Sta da mi odgovoris? Ovaaj...napisi da sam ja najbolji i najpametniji forumas na svetu... Brzo, ucini zapovest!:mrgreen:

Znam da nisi niciji klon, rekao sam da sam samo tako mislio, ali vise ne mislim.:D

:dash: Vidis kako potkrepljujes moje tvrdnje da nemas smisla za humor i da pricas trecerazredne fazone i prozivke kao u ovom postu! Mislim glavom (mozgom) a ti?

ja ozbiljan a tebi je sve fazon
kako ocesh
ja stvarno od kad si ovde nisam stekao utisak da ti uopshte RAZMISHLJASH
vec samo pishesh gluposti koji ti mogu doci samo iz bulje
poshto u glavi nema nishta

ja ozbiljan a tebi je sve fazon
kako ocesh
ja stvarno od kad si ovde nisam stekao utisak da ti uopshte RAZMISHLJASH
vec samo pishesh gluposti koji ti mogu doci samo iz bulje
poshto u glavi nema nishta
Predvidivo... Nego da cujemo tvoje mudrosti? Ti nista ne radis na forumu osim sto ga spamujes i debilises se i to je sva tvoja mudrost! Nisam ti ja kriv sto ne podnosish kritiku,inace se na forumu tinejdzeri pisu naucni eseji i teme su slicne onima o kojim pricaju akademici i najbolji svetski naucnici i bas iziskivaju psihicko naprezanje da bi odgovorio a odgovori moraju biti sto dubokoumniji! O veruj mi razmisljam ali ne kao ti da ceo jebeni dan provodim ovde i serem kako sam najpametniji,a da izadjem samo da prosetam pudlicu! To je tako kul i muski imati pudlicu... Kad si zadnji put izasao napolje? Svakog vikenda preblejis ovde!
@Overkill

Što jes, jes...
Stvarno ponekad preteruješ.
A ko si sad pa ti da procenjujes kad sam ja preterao i da li sam preterao? Tvog posta nisam video od kako sam se registrovao na forum i sta imas da se mesas? Jel te neko zvao?

svi ste divni drugari :pivce:

ok,ozbiljno sad...posto uglavom samo citam
ok su mi wild child - sarkazam :heart:
milichaanchy ili tako nesto deluje skroz opiceno, u pozitivnom smislu
kreptoman deluje ok isto ali se ponekad proserava sa nekim njegovim teorijama o hormonima i tako
madonnagirl je cool...narocito posto je prosla sito i reseto sa pajom :P

i eto...toliko sam se setila za sad

zahvaljujemo,trudimo se,trudimo :mrgreen:

Predvidivo... Nego da cujemo tvoje mudrosti? Ti nista ne radis na forumu osim sto ga spamujes i debilises se i to je sva tvoja mudrost! Nisam ti ja kriv sto ne podnosish kritiku,inace se na forumu tinejdzeri pisu naucni eseji i teme su slicne onima o kojim pricaju akademici i najbolji svetski naucnici i bas iziskivaju psihicko naprezanje da bi odgovorio a odgovori moraju biti sto dubokoumniji! O veruj mi razmisljam ali ne kao ti da ceo jebeni dan provodim ovde i serem kako sam najpametniji,a da izadjem samo da prosetam pudlicu! To je tako kul i muski imati pudlicu... Kad si zadnji put izasao napolje? Svakog vikenda preblejis ovde!

ja ne podnosim kritiku?
tvoja kritika se zasniva na jedenju govana i to ne samo meni vec gotovo svakom ko se ovde pojavi.
ovo o akademicima, ne vidim poentu tvoju....
ahaha, kompleksashu jedan... :lol: ova poslednja 3,4 reda ne zhelim da komentarishem :lol:
samo jedno, pudlica nije moja nego kevina a uslovljava me da je shetam... :lol:

ja ne podnosim kritiku?
tvoja kritika se zasniva na jedenju govana i to ne samo meni vec gotovo svakom ko se ovde pojavi.
ovo o akademicima, ne vidim poentu tvoju....
ahaha, kompleksashu jedan... :lol: ova poslednja 3,4 reda ne zhelim da komentarishem :lol:
samo jedno, pudlica nije moja nego kevina a uslovljava me da je shetam... :lol:

Da ja jedem tebe nebi bilo! Pedercino idi setaj pudlu ne smaraj!

Back