Sta misle zene

Tratinčice, ne bulazni! Nećeš da se prošetaš po butiku da vidiš kako ti stoji, ali ćeš se prošetati pred nekoliko stotina ljudi na plaži, bez obzira što ne znaš kako ti stoji! Pa to je hrabrost, devojko!

zaposli gay momka

ali moras da imas i nekoliko mladih devojaka razlicitih velicina - jer kako ce prosecan muskarac znati kako da curici kupi donji ves ako se ne razume u velicine. a tvoji modeli bi mogli da mu pomognu da izabere pravu stvar. :wink:

Zensko. Ali ne svako zensko.
Mislim da osoba koja radi u takvoj radnji mora da ima neko znanje o temi. O vrstama materijala, o vrsti vesa itd. Mora da bude u stanju da ti pomogne pri izboru,ali ne da te smara. Mislim da svaki posao mora da se radi ozbiljno, makar to bio i posao prodavca u butiku.
Znaci mali intervju, izbaci sponzoruse i sve koje na njih nalikuju, glupace.
Ako izaberes pravu ta ce znati sta da radi i sa Marggo i sa Tratancicom(izvinjavam se ako se tako ne zove pominjana stidljiva devojka).

u seriji Sex i grad u onoj epizodi kada jedna od njih bira veš pomaže joj jedna onako poveća teta...mamača rekao bi tatin kolega...znate tip mame koje sve zna i od prve zna koji br. peslučeta ti treba i ne zezne se...i može da upadne u kabinu da vidi kako ti stoji...he he
e ovo je kao iz serije...nemojte me napadati oma jer se šalim...mada bolje i takva teta koja zna posao nego neka napucana kretenka koja prevrće očima i sluša cecu u butiku...

I meni bi bilo prijatnije da radi devojka.Jednom mi se desilo da je u radnji bio vlasnik dok sam birala ves i poceo je da me smara,da obavezno dodjem kad bude isporuka,delujem kao mastovita devojka,strasno :lol: Nikad vise nisam tamo kupovala.

Petka:
Mislim da osoba koja radi u takvoj radnji mora da ima neko znanje o temi. O vrstama materijala, o vrsti vesa itd. Mora da bude u stanju da ti pomogne pri izboru,ali ne da te smara. Mislim da svaki posao mora da se radi ozbiljno, makar to bio i posao prodavca u butiku.
Ako izaberes pravu ta ce znati sta da radi i sa Marggo i sa Tratancicom (izvinjavam se ako se tako ne zove pominjana stidljiva devojka).

Čitam, i ne verujem da svi glasaju za frajera u prodavnici ženskog veša!
Ti vidi, jel hoćeš prodavcu da nabaciš ribu, ili hoćeš da prodaješ veš. O gej liku i da ne govorim. :twisted:
Žensko, naravno. Nenametljivo, fino, ljubazno, sa gomilom informacija o robi.
Plus kvalitet i mala marža.

Gej likovi najstrašnije smaraju. Lilly na Bulevaru ima jednog koji se svaki put kad me vidi igra igre pogađanja moje profesije (umetnica, stilista, bla, bla, a ja mudro ćutim). Ja tražim Miss Sporty senke, a on meni tamo neke Revlon.

Betty:
Petka:
Ako izaberes pravu ta ce znati sta da radi i sa Marggo i sa Tratancicom (izvinjavam se ako se tako ne zove pominjana stidljiva devojka).

Ti vidi, jel hoćeš prodavcu da nabaciš ribu, ili hoćeš da prodaješ veš. O gej liku i da ne govorim. :twisted:

Gej likovi najstrašnije smaraju. Lilly na Bulevaru ima jednog koji se svaki put kad me vidi igra igre pogađanja moje profesije (umetnica, stilista, bla, bla, a ja mudro ćutim). Ja tražim Miss Sporty senke, a on meni tamo neke Revlon.

Tacno znam o kome pricas...stvarno je lik! :roll:

Licno uvek drzim palceve da u radnji, u kojoj inace najcesce ne pronadjem ono sto trazim (velicina je u pitanju), pronadjem makar prodavacicu koja nece i inace jalovi pokusaj kupovine uciniti dodatno neprijatnim svojim stavom i ponasanjem.

Dakle, bilo bi lepo kada bi nas docekalo ljubazno, kultivisano, profesionalno, nenametljivo, sarmantno, opusteno i za svoj posao dobro obuceno bice zenskog pola. Ne samo radi pomoci oko odabira modela i materijala, vec i oko izbora velicine, jer je veliki broj dama koje ne znaju koji broj grudnjaka zapravo nose (sindromi poznati kao 'iskipitis' ili ''kopca na vratu - aduti na pupku') :P :wink: ...

Naravno, bilo bi idealno kada bi u takvoj radnji konacno svako mogao da pronadje svoju velicinu - nadam se da znas da se velicina 'korpe' ne zavrsava oznakom D? :wink:

Ima u Srpskih vladara jedna mala prodavnica sa zenskim vesom...bas je onako nenametljiva..slatka...prosto sam morala da udjem unutra.Kada tamo..radi jedna starija zenica..ali mnoogoo prijatna,mislim da sam joj ispreturala celu radnju (i ptitom joj rekla da necu nista da kupim da samo gledam)a ona je i dalje bila prijatna..i moram ti reci da je to bas bilo iznenadjenje u odnosu na one sponzorusice koje obicno i rade u takvim prodavnicama, a koje nemaju pojma ni sta prodaju..Tako mi se desilo bas pre neki dan , udjem u prodavnicu i trazim bruseve bez bretela, a ona mi daje obicne one na kojim mozes da menjas bretele,verovatno konta pa da to je to skines i eto ti brus bez bretela.. a ne one prave bez bretela :twisted: :twisted:

hihihihi, a ja bila letos u nekoj ESKLUZIVNOJ prodavnici italijanskog veša na Nbgd. Modeli na kutiji jedni, unutra drugo. Od jednog modela samo jedna veličina.
Pa kaže VLASNICA (radila sam im neki PR tekst, užas):
NAŠE ŽENE JOŠ UVEK MISLE DA JE NAJBOLJI VEŠ OD PAMUKA.
Ne, nego ću usred letnje jare, na 40 u hladu da nosim tange, pa još sintetičke.
Bolje ništa ne obući. :D
Ajde bar da nude svilu, saten, čipku i krzno...
Ništa nemam protiv lepog veša i korseta za kućne posete. Ali TAj veš je kao za posao i to. Za svaki dan.
Muda za bubrege.
Sve u svemu, nisu imali ni podvezice.

hihihi, jedna moja koleginica na faksu je nekoliko dana mesečno dolazila na predavanja bez gaća - OVULACIJA, BATO!
Obavezno nas je o tome obaveštavala. :lol:
A i nije loše izgledala, Subotičanka, u pripijenoj letnjoj haljini, ehehehe

majamalamama:
Betty:
Petka:

Kako ga ja nisam nikada video, a tamo redovno pazarim?!

Zasto smaraju (?!) - za novaka sam hteo kumi i kumu da kupim komplementarne parfeme i neki gej deckic iz parfimerije na terazijama je bas pomogao. mislim, tacno je znao koja kombinacija bi bila dobra, prema nekim osnovnim informacijama o njima... mislim, ako postoji profesija za koju sam siguran da muska gej populacija moze da dobro obavlja posao - onda je to prodaja kozmetike i garderobe. mislim, mozda jos nesto znaju dobro da rade - ali nisam imao iskustava, tako da...

Tommy_V:
majamalamama:
Betty:
Petka:

Kako ga ja nisam nikada video, a tamo redovno pazarim?!

Zasto smaraju (?!) - za novaka sam hteo kumi i kumu da kupim komplementarne parfeme i neki gej deckic iz parfimerije na terazijama je bas pomogao. mislim, tacno je znao koja kombinacija bi bila dobra, prema nekim osnovnim informacijama o njima... mislim, ako postoji profesija za koju sam siguran da muska gej populacija moze da dobro obavlja posao - onda je to prodaja kozmetike i garderobe. mislim, mozda jos nesto znaju dobro da rade - ali nisam imao iskustava, tako da...

problem kod nekih trgovaca je što baš insistiraju da ti uvale nešto što nedvosmisleno kažeš da nećeš. Jer, ZNAŠ šta hoćeš, i baš to tražiš. Ako nema, nema, njegovo je da pokuša, ali ne da smara.
Ja cenim VEOMA kad mi pomognu pri odluci, kad zamolim, kao i kad ne tražim pomoć, a priteknu, nađu se near by. To je totalno ok (btw., pohvala Liliju u Srbijateksu kod gr.skupštine!)
Ali me nervira insistiranje. Inače, moram da priznam da često umesto jedne stvari po koju sam došla, izađem iz radnje sa još tri ili četiri, a često i bez TE po koju sam došla, ali sa punim rukama drugih, BOLJIH. :lol:
Sve to ako sam raspoložena da kupujem. A ne ako sam u žurbi, i tražim jednu stvar, i nemam vremena.

Back