- Poruka
- 20.599
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ništa, danas me hrani mama =)
pa sam jela zapečeni baget sa namazom od belog luka i bilja
a za ručak iznenađenjce =D

Što ja kasno palim, tražim neku ideju, pa naletela na ovoevo ja pecem kore i pratim vas uporedo
nego pre neki dan sam pravila tortu i stvarno nije losa,za nedeljni kolac i tako
procitati pazljivo ceo recept
jafa torta
potrebno
1kg jafe(one na merenje)
1/2l mleka
1 margarin
voce
slag
zagrejati mleko da ne prokljuca,i dodati margarin da se skroz istopi,skinuti s vatre i ubaciti svu jafu,ona ce se istopiti i napravice se smesa slicna smesi za plazmu
ubaciti seckane vocke(ja sam stavila breskve) i oblikovati.staviti u frigo da se stegne.ukrasiti slagom
e sad,ovo je po receptu,ali 1/2l mleka je previse i nece se nikad stegnuti,tako da iskusne domacice nek pocnu sa 300ml mleka pa ako je suvo lako ce se dodati

, uz tartar sos

Što ja kasno palim, tražim neku ideju, pa naletela na ovo
A možda da se doda malo želatina, onda se sigurno stegne?
a praviću sutra one tvoje patlidžane
I punjeno belo meso; to nisam sto godina:
Iseku se šnicle od belog mesa i izlupaju, pa se namažu senfom, stavi se pečenica i kačkavalj, preklopi se; pa u brašno, jaje i prezle i na tiganj. Ovo je, uz tartar sos
ja ne volim ni tikvice ni patlidzan... 
postoji samo obican sladak hleb... videcu da se nekako snadjem i nadjem neku zamenu za sve to...
ali hvala na savetu! 
kako se ja snadjem za prezle(ni ovde ih nema,ili ja ne umem da ih prepoznam)
uzmem onaj prepeceni tost hleb i izlupam ga na dasci,e sad ne znam da l i to nemaju,al normalno imate carrefour koliko ja znam tu bi trebalo da ima
snalazljivao boze hani kakva si ti to domacica?

pa mozes i njega na ringli da osusis(moze i na plinskim ringlama,probala ja da pravim od suvog hleba prepeceni),kad se bas uzelis pohovanog
i svaka ti cast,ja bih poludela
i prepolovila se na njihovoj kuhinji,ne volim ni ovo prilagodjeno preterano
tkacio: zato se i vracam u Srbiju! 
snalazljiva![]()
Meni to liči na špansku pitu. Lepo deluje, samo me interesuje kako bi izgledalo sa integralnim ili projinim brašnom...
I da, zašto ne postoji smajli koji bali?Na ovoj temi mmi često nedostaje.
ja stvarno ne mogu vise ovde... 
Sedimo muzic i ja, pricamo i ja mu se opet zalim na hranu... kaze on meni: pa dobro danas opet Nuggetsi a sutra cemo smisliti nesto... A meni se ne jeduuuu Nuggetsi!!!na sta on kaze ajd onda da smislimo nesto drugo! :???: i na kraju smislismo da on kupi krompir, iseckam ga na 4tine, stavim preko iseckanu sunku i rendani sir... i pravac rerna!
![]()