Šta kuvamo DANAS?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma da uzas... kad sam videla ovde mame sta sve savetuju, hranu, lekove itd. a ja se razmisljam o boze pa toga u Kini nicega nema :eek: :eek: :eek: i onda vec panika... ali muzic i ja smo tek 7 meseci u braku i bas vezani jedno za drugo... pa smo vec pre neki dan zajedno (unapred!) plakali sto se razdvajamo na tako dugo... :sad2: :sad2: ali makar imam najbolju svekrvu i kumu i drugove i vas sve u Srbiji i lekare koje razumem i hranu koju volim... muzic ce doci u Martu svake godine jer tad ima odmor... smrc znaci prvo 6 meseci izdrzati pa po godinu dana... ali sta ces, ako je to da bismo ustedeli bas dobre pare za nasu i bebinu buducnost, to mi je prece... :heart:

e ja jela jegulju jednom...meni to nije bilo lose
a gde si u kini?
znam da je jedna moja skolska drugarica takodje u kini...mada nismo u kontaktu...

ja cu sad da napravim ovaj unbeso pecurke recept, samo ako imam mleka...

Poslednja izmena:
Danas imam predvece goste pa cu da napravim ukusnu pitu koja se brzo sprema..

Šarena pita
4 cela jajeta umutiti sa 1 casom jogurta,pola case ulja,2 case brasna,1 prasak za peciovo.U to dodati na kmockice iseckane:200 gr.sunke,200 gr.kackavalja,1 sveza crvena paprika i 2 kisela krastavca.Soli po ukusu..Peci na 200 stepeni..

Šarena pita
4 cela jajeta umutiti sa 1 casom jogurta,pola case ulja,2 case brasna,1 prasak za peciovo.U to dodati na kmockice iseckane:200 gr.sunke,200 gr.kackavalja,1 sveza crvena paprika i 2 kisela krastavca.Soli po ukusu..Peci na 200 stepeni..

mmmmmmmmmmm... zasto ne postoji smajli koji bali?! :rotf: ovaj recept ide pravo kod Svekrvice... mmmmmmmmmmmmmmmmm...

Šarena pita

Meni to liči na špansku pitu. Lepo deluje, samo me interesuje kako bi izgledalo sa integralnim ili projinim brašnom...

I da, zašto ne postoji smajli koji bali? :sad2: Na ovoj temi mmi često nedostaje.

Meni to liči na špansku pitu. Lepo deluje, samo me interesuje kako bi izgledalo sa integralnim ili projinim brašnom...

I da, zašto ne postoji smajli koji bali? :sad2: Na ovoj temi mmi često nedostaje.

može sa proinim brašnom....probala dobro je meni čak lepše nego sa pšeničnim..a sa
integralnim nisam probala...samo jednom palačinke, nisu mi se dopale i od tad ga i ne
kupujem......i da može se dodati još što šta ko voli....malo da eksperimentiše.....:cool:

Palačinke sa projinim brašnim su super sa nekim slanim filom, provereno. Samo, na onu količinu za jedno jaje treba, čisto zog vezivanja ubaciti jednu kašiku pšeničnog brašna ili, još bolje, gustina.

Ja htela kao slatke...pa da me ne grize savest..što stalno nečim kvarim dijetu....ali
smučilo mi se sve.....baš je bilo grozno.....:evil:to za slane nisam probala, mada
moji kad hoće slane više im se sviđa u restoranu nego kod kuće....a ja se nešto
mnogo ne bunim......:whistling:

Kod mene su slane obično sa nekim sirom i kiselom pavlakom, naročito te sa projinim brašnom. Pretpostavljam da bi i sa heljdom bile na sličnu foru. A dijete ne držim, verujem u fizičku aktivnost.

I ja verujem ali me nešto mrzi u zadjnje vreme....a nisu to klasične dijete nego više
ono paziš šta jedeš....mleko i mlečni proizvodi bez masnoće...pa obavezno samo
crni hleb.....čak i sokovi bez šećera ako nisu sveže ceđeni....;)ali nekad me to
smori....i onda ili kupim najveću kutiju sladoleda...ili veliku Milku.....u najblažem
slučaju....Jaffa keks.....i ne prestajem dok ima..........:dash:i tako stalno....mislim
da se uvek prepirem sa 4-5 kg viška što nije nešto tragično.......bar sam se ubedila...:whistling::whistling::whistling:

evo ti tri =)
drool.gif

sabber.gif

drool.gif

pa indžoj

Večera kad nemate ništa osim starog 'leba:
Iskidati ga i zaliti malo mleko, ili jogurtom, ili vodom. dodati jedno ili dva jaja, kečapa i origana. Sve izmešati i vaditi kašikom i pržiti.
Ako imate može se dodati i sir, ili neka salama, šunka, slanina; začiniti još nekim začinima.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back