- Poruka
- 20.599
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ništa, danas me hrani mama =)
pa sam jela zapečeni baget sa namazom od belog luka i bilja
a za ručak iznenađenjce =D

Što ja kasno palim, tražim neku ideju, pa naletela na ovoevo ja pecem kore i pratim vas uporedo
nego pre neki dan sam pravila tortu i stvarno nije losa,za nedeljni kolac i tako
procitati pazljivo ceo recept
jafa torta
potrebno
1kg jafe(one na merenje)
1/2l mleka
1 margarin
voce
slag
zagrejati mleko da ne prokljuca,i dodati margarin da se skroz istopi,skinuti s vatre i ubaciti svu jafu,ona ce se istopiti i napravice se smesa slicna smesi za plazmu
ubaciti seckane vocke(ja sam stavila breskve) i oblikovati.staviti u frigo da se stegne.ukrasiti slagom
e sad,ovo je po receptu,ali 1/2l mleka je previse i nece se nikad stegnuti,tako da iskusne domacice nek pocnu sa 300ml mleka pa ako je suvo lako ce se dodati

, uz tartar sos
, uz tartar sos

Što ja kasno palim, tražim neku ideju, pa naletela na ovo
A možda da se doda malo želatina, onda se sigurno stegne?
a praviću sutra one tvoje patlidžane
I punjeno belo meso; to nisam sto godina:
Iseku se šnicle od belog mesa i izlupaju, pa se namažu senfom, stavi se pečenica i kačkavalj, preklopi se; pa u brašno, jaje i prezle i na tiganj. Ovo je, uz tartar sos
 ja ne volim ni tikvice ni patlidzan...
 ja ne volim ni tikvice ni patlidzan... 

postoji samo obican sladak hleb... videcu da se nekako snadjem i nadjem neku zamenu za sve to...
 postoji samo obican sladak hleb... videcu da se nekako snadjem i nadjem neku zamenu za sve to...  ali hvala na savetu!
 ali hvala na savetu! 

kako se ja snadjem za prezle(ni ovde ih nema,ili ja ne umem da ih prepoznam)
uzmem onaj prepeceni tost hleb i izlupam ga na dasci,e sad ne znam da l i to nemaju,al normalno imate carrefour koliko ja znam tu bi trebalo da ima
snalazljivao boze hani kakva si ti to domacica?

pa mozes i njega na ringli da osusis(moze i na plinskim ringlama,probala ja da pravim od suvog hleba prepeceni),kad se bas uzelis pohovanog
i svaka ti cast,ja bih poludela
i prepolovila se na njihovoj kuhinji,ne volim ni ovo prilagodjeno preterano
 tkacio: zato se i vracam u Srbiju!
tkacio: zato se i vracam u Srbiju! 
snalazljiva
Meni to liči na špansku pitu. Lepo deluje, samo me interesuje kako bi izgledalo sa integralnim ili projinim brašnom...
I da, zašto ne postoji smajli koji bali?Na ovoj temi mmi često nedostaje.
 ja stvarno ne mogu vise ovde...
 ja stvarno ne mogu vise ovde... 
 na sta on kaze ajd onda da smislimo nesto drugo! :???: i na kraju smislismo da on kupi krompir, iseckam ga na 4tine, stavim preko iseckanu sunku i rendani sir... i pravac rerna!
 na sta on kaze ajd onda da smislimo nesto drugo! :???: i na kraju smislismo da on kupi krompir, iseckam ga na 4tine, stavim preko iseckanu sunku i rendani sir... i pravac rerna! 
Sedimo muzic i ja, pricamo i ja mu se opet zalim na hranu... kaze on meni: pa dobro danas opet Nuggetsi a sutra cemo smisliti nesto... A meni se ne jeduuuu Nuggetsi!!!na sta on kaze ajd onda da smislimo nesto drugo! :???: i na kraju smislismo da on kupi krompir, iseckam ga na 4tine, stavim preko iseckanu sunku i rendani sir... i pravac rerna!