- Poruka
- 20.599
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i onda vec panika... ali muzic i ja smo tek 7 meseci u braku i bas vezani jedno za drugo... pa smo vec pre neki dan zajedno (unapred!) plakali sto se razdvajamo na tako dugo...
ali makar imam najbolju svekrvu i kumu i drugove i vas sve u Srbiji i lekare koje razumem i hranu koju volim... muzic ce doci u Martu svake godine jer tad ima odmor... smrc znaci prvo 6 meseci izdrzati pa po godinu dana... ali sta ces, ako je to da bismo ustedeli bas dobre pare za nasu i bebinu buducnost, to mi je prece... 

to vam je Kina sta ces... 
pa ona je riba ko i svaka druga..
ja inace najvise volim pilece belo, rindflajs, od ribe samo one bez kostiju, lignje i hobotnicu, a ovo sve ostalo meso ako bas moram... 
Danas imam predvece goste pa cu da napravim ukusnu pitu koja se brzo sprema..
Šarena pita
4 cela jajeta umutiti sa 1 casom jogurta,pola case ulja,2 case brasna,1 prasak za peciovo.U to dodati na kmockice iseckane:200 gr.sunke,200 gr.kackavalja,1 sveza crvena paprika i 2 kisela krastavca.Soli po ukusu..Peci na 200 stepeni..
ovaj recept ide pravo kod Svekrvice... mmmmmmmmmmmmmmmmm...Danas imam predvece goste pa cu da napravim ukusnu pitu koja se brzo sprema..
Šarena pita
4 cela jajeta umutiti sa 1 casom jogurta,pola case ulja,2 case brasna,1 prasak za peciovo.U to dodati na kmockice iseckane:200 gr.sunke,200 gr.kackavalja,1 sveza crvena paprika i 2 kisela krastavca.Soli po ukusu..Peci na 200 stepeni..
Na ovoj temi mmi često nedostaje.Meni to liči na špansku pitu. Lepo deluje, samo me interesuje kako bi izgledalo sa integralnim ili projinim brašnom...
I da, zašto ne postoji smajli koji bali?Na ovoj temi mmi često nedostaje.

Palačinke sa projinim brašnim su super sa nekim slanim filom, provereno. Samo, na onu količinu za jedno jaje treba, čisto zog vezivanja ubaciti jednu kašiku pšeničnog brašna ili, još bolje, gustina.
to za slane nisam probala, mada
Kod mene su slane obično sa nekim sirom i kiselom pavlakom, naročito te sa projinim brašnom. Pretpostavljam da bi i sa heljdom bile na sličnu foru. A dijete ne držim, verujem u fizičku aktivnost.
i tako stalno....mislim

u stvari... spremicu chicken nuggetse... eto... nemam vise zivaca za ovu Kinu... 
evo ti tri =)I da, zašto ne postoji smajli koji bali?Na ovoj temi mmi često nedostaje.