gost 125526
Veoma poznat
- Poruka
- 11.724
Ja bih iseckala pečurke.
A za sojine mrvice... hmhmm... ne verujem da bih ih ja ubacivala u toj priči![]()
ali maaackice sta da ubacim a da bude posno mimo tih pecuraka i kackavalja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih iseckala pečurke.
A za sojine mrvice... hmhmm... ne verujem da bih ih ja ubacivala u toj priči![]()
(beba jos u stomaku, pa odlucuje sta ce i mama jesti!)... Skuvati makarone, iseckati sunke, dodati krem sira, malo origana, zacina i gore parmezan ili rendani sir... i onda puci od kalorija! 
paradajz
svež bosiljak
ubaci
Na kasiki putera malo prodinstas kasiku brasna (na polako) i dolijes hladno mleko. To mesas dok ne pocne da se zgusnjava, sklonis sa vatre i narendas kackavalj (bolje vise vrsta i parmezan).
Pecurke prodinstas odvojeno, stavis malo iseckanog belog luka, bosiljak (ili majcinu dusicu, origano), biber, so. Pomesas sa ovim gore sosom (besamelom) i prelijes preko spageta (ja to ne bih u rernu).
A sojine mrvice bacis pticama.![]()
ko testo za palacinke il gusce? 

Ali po mogućnosti da se ne peče i da je brzo gotovaIma na pre nekoj strani se raspravlja o bešamelu
Ali, tu ništ anij eposno, niu kačkavalj, ni mleko
A meni treba neki sexpresni recpt za tortu, da nije ona sa sirom, ni ona sa piškotamaAli po mogućnosti da se ne peče i da je brzo gotova
Mi danas đuveč. Iseče se luk, paprika, paradajz, šargarepa (u svakom slučaju, šta god ima u frižideru), i to se dinsta, dinsta, dinsta doliva se malo vode, najjednostavnije ubaciti i kocku za supu, ili začinjavati po ukusu; doda se pirinač i sve je gotovo kad se pirinač skuva. Može i u rernu da se prebaci da se zapeče
Uz to može bilo kakvo meso, ili kobasice; za muževe kojima ručak bez mesa nije ručak
Ovo si napisala 12. julaznaci ubuduce uzimam recepte samo od forumasica koje poznajem licno i kojima znam kucnu adresu :mad:
nije da torta nije bas uspela,ali svakako je trebalo da proverim recept pre dana D
nije losa po ukusu,ali ne drzi je mesto

Jock...mislim da si prava maca.Misliš da sam debela![]()

znaci ovde u Kini nemam nista da jedem, a nijedan sastojak da skuvam iole nesto sto lici na hranu u Srbiji!
tako da jedva cekam da se vratim u Shabac i da dopustim (kao bice mi tesko
) svekrvici da me razmazi svim lepim djakonijama koje mi padaju na pamet... sarma, topli sendvici, pizza, djuvec, pasulj, grasak, griz, kacamak, uh uh... i da znas ova tema ne pomaze kad sam hronicno gladna a bebac u stomaku bi sve sto ti jedes 

), jegulje... to im je primarni izbor, a piletina, pacetina, junetina itd su uvek sekundarni izbori...

a biti trudan negde gde nemas skoro nista da jedes je uzas... uskoro cu ja u Shabac jedva cekam...
vencanoj kumi sam zapretila da kad joj dodjem ako me ne nahrani kako treba odricem je se preko neta... a kaze ona meni... jaooo mukica pa jel dotle doslo?!
muz mi radi 10h dnevno i nikoga nemam to sve stoji.. ali eto sta je tu je... od sredine Avgusta nam se opet zivoti menjaju za 180 stepeni, jer smo muzic i ja odlucili da ja ostanem sa bebom da zivim u Shabcu da bi on ovde zaradio i sacuvao nesto vise para za nas... i slazem se sa tim ali sam ipak u depresiji... 

a sebi upravo spremam spagete sa paradajz sosom i rendanim sirom...