melita-m
Ističe se
- Poruka
- 2.733
...podvarak sa domacim kobasicama i pire krompir...
I ja danas to pravila

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...podvarak sa domacim kobasicama i pire krompir...

искукала мужу да направи за вечеру кинески микс са пилећим белим и оним куповним слатко-киселим сосом са ананасом
ммммм
boko,koji je to kupovni sos sa ananasom?
Данас скувала кељ,...по рецепту који сам сама измислила
Укусан је баш, баш...
п.с.
Многима којима сам дала рецепт се допада, па ако неко жели, написаћу и овде

Ja konačno počela da pravim suve punjene paprike koje najavljujem već nekoliko dana. I iskombinovaću sve recepte koje ste ovde pominjali - luk, beli,crni, praziluk, pirinač (ja volim integralni), šargarepa, peršun, šampinjoni....
Ali, bre, koja je to petljavina. Nemam ja vremena za to... sad, pa ko zna kad..
E, da vas pitam. Kakvo je to hladno? Palo mi na pamet da poslužim to i kao predjelo, pošto ću imati neki ručak na kome će glavno jelo biti irski paprikaš. Ali za to će glavni kuvar biti moj sin, pa o tom -potom. Znam samo da je od jagnjetine.
I pravila sam ujni tortu, a ona pola poslala, pa će biti i da dezertiraju. 

Sad ne mogu da dočekam da uveče dodjem kuci da proverim...Cerka kaze da je grozno ono sto sam napravila. A mislila sam da suve punjene paprike ne mogu da budu lose.Sad ne mogu da dočekam da uveče dodjem kuci da proverim...
)Cerka kaze da je grozno ono sto sam napravila. A mislila sam da suve punjene paprike ne mogu da budu lose.Sad ne mogu da dočekam da uveče dodjem kuci da proverim...

Kako je moguće? Pa šta može da se zezne kod suvih paprika?
Moje cure uopšte ne vole paprike, jedino te suve punjene, u njima bi se davile...
Ne znam nista dok ne probam. Ne mogu ja bas da verujem jednoj 15-ogodišnjakinji.
Pravila sam ih sa integralnim pirinčem, ali pravim i druga jela, pa se jedu.
Malo luka -crnog, belog, praziluka, 2 manje šargarepe, pola korena peršuna, oko 250 g šampinjona, dosta tog pirinča... soli, bibera, začina C, aleve paprike - slatke, malo ljutkaste, malo kurkume... krilo od slepog miša.... hahaha, bas sam svasta stavila...

Sad znam šta si uprskala: pa gde beli luk i krila vampirska zajedeno![]()
![]()
napiši, malo - malo pa neko traži recept za kelj