Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.742
Ako nije promenio ukus, tj. mogao je da se jede, ništa ne smeta. Da mu nešto fali, uopšte ne bi hteo da se umuti, nego bi bio brčkav, i imao bi ne baš prijatan miris.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma rekoh, daj ovamo to, ništa nam neće biti. On šizio, gunđao, ali ja umutila, i pojeli smo samo tako. I nikom ništa nije bilo. Tako da, mislim, da ni Nani neće biti ništa.
Kisela, imam podpitanja. Ta jedna krmenadla, koliko je to mesa? Meni je jedna krmenadla, onako jedno parče mesa koje bi se, recimo stavilo na roštilj, debljine 1 cm, veličine recimo, veceg dlana, za jednog čoveka. A onda mi nešto puno cela glavica kelja uz to. Verovatno se misli na neisečenu krmenadlu, što bi se reklo u komadu. I jel se taj kelj ništa ne secka? A ni to meso?
Pravo da ti kažem, lepo mogu da zamislim to jelo, sa iseckanim svim tim sastojcima .... i tako ću ga i praviti, ako budem pravila.
Ok hvala![]()
A kako se to posle služi? Svi će da se otimaju za tu jednu krmenadlu. Jel posle isečem ! (Ja bih samo sekla!)
ал` ме насмеја..

ja sam za badnje veče, tj oko badnje večei plaćala orahe 100 dinara kilo, na kaleniću i smorila sam se debelo, pretarli su svaku meru, od tada ih bojkotujem do daljnjeg
sokirana sam i ja sa cenom,evo danas kupljeni u univeru 951 kg.ko da su od zlata.
nego, ima li neko recept tj neki savet za karadjordjevu šniclu? pravil bih teleću ali neam pojma od kog dela da tražim šnicle, da budu mekane, od buta? koliko dugo se pohuju? na jakoj ili srednjoj tempreaturi? i nisam našla pravi kajmak danas pa sam uzela kupovni, blah...

znači, još sam ja dobro prošla. Dobro mi reče onaj prodavac, da se prodaju za 1.000... pa kupovaćemo lešnike i bademe, to je uvek važilo za kvalitetnije...
Po meni , lesnik je zakon za kolace i torte...tako divan i aromatican...
))