- Poruka
- 399.650
Krompir ..blitva..pastrmka..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Premazana žumancetom, ali nisam imala susam da pospem preko. Ih, kao da je nećemo pojesti ovako 

Nisam htela pre da je mesim, da bude topla kada mm stigne sa posla, pa da slatko ručamo svi
Pa uz njih malo sira, da vidim ako je svekrvi ostalo ajvara, mnogo lepo ide uz prženice, ako nije, šta fali, sir i mleko, jogurt, čaj... ko šta voli... i da izeš prste 

ja prodinstala luk, šargarepu i meso, i dodala kupus, dodala vodu, paradajz, začine i dodavala vodu dok se krčako, izgleda da sam se tu zeznula, možda sam preterala sa vodom, ali na kraju uopšte nije bio voden samo nije bio ni ukusan baš
e ja danas narucila gotov meni
supa gulas testo hleb i salata..270 dindzi
i da znate d a je ok...nas cetvoro narucilo 3 porcije i bilo dovoljno
muz na sluzbenom putu pa uzivamo..ni ne kuvamo
sloboda brate![]()

pa od pečenja nije bilo ništa... ih što bi volela da sam mužu rekla koje da izvadi, sad bi bar imala koga okriviti...

Da nismo ti i ja u nekom (bar duhovno-horoskopskom) srodstvu?
I mi tako, kad mm negde ode na duže od dan, živela sloboda, jede se uglavnom van kuće.
Ponekad pomislim da nije muža ne bi ni kuvala,deca ionako više vole pice, kinesku hranu, pljeskavice i tako to...![]()
..duhovno horoskopsko srodstvo..duhovno horoskopsko srodstvo
skorpija riba...drago mi je
ti?

niti da uziva u nekuvanju
ovi sluzbeni putevi sve krace traju ne moze covek na miru ni da se svaleraniti da uziva u nekuvanju
dakle danas ...rucak sa sve supom tj corbom pile sa jabukama i sljivama i pire od karfiola

dakle pile sa jabukama i sljivama
pile se lepo opere, posoli i malo naulji, prekrije alu folijom i pece u rerni jedno 45 minuta do sat vremena u zavisnosti koliko je pile
onda se izvadi iz rerne i oko pileta se poredjaju neoljustene jabuke i pobaca saka sljiva, a jedna jabuka i malo sljiva se stavi i u samo pile,i pola case vode, ja umesto vode sipam pola case belog vina
ponovo se stavi alu folija i pece jos pola sata, skine alu folija i jos 5 minuta na pr
kad je sve gotovo
bacite pile a pojedete jabuke i sljive jer su 10 puta bolje od mesa hahahaha
salim se naravno

Konzi, pojela si me za ručak.....
Odličan recopis....Zapisah ga.....![]()