tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
urolas je u parce slaninice i bacis na rostilj: )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
urolas je u parce slaninice i bacis na rostilj: )
A mozas i da je urolas u slaninu,zakasis sa cackalicom i stavis u tiganj ali smanjis temp. ringle da ti slanina nebi izgorela.
Kod nas danas bila pizza na jelovniku...spremao je mm
A sutra testo sa sitnim sirom zapeceno u rerni i salata,a od kolaca cu praviti bele,ledene kocke.
meni tako uvek zagori,verovatno zato sto ne smanjim temp dovoljno jer nekako imam utisak da kada je smanjena temp nikada nece biti gotovo i onda dobijem skamenjenu slaninu spolja i zivu dzigu iznutra : )
paprike punjene karfiolom
treba 8 većih paprika, 1 manja glavica karfiola, 1 kašika kapra, nekoliko crnih maslina, 1 šolja bešamel sosa, 3 krompira, puter, začin c.
skuvam karfiou u posoljenoj vodi, pa je posle, kad se prohladi rastavim na cvetiće. dok se kuvao karfiol, pripremila sam bešamel. u to ibacim karfiol, kapar i masline i pustim da to stoji dok sređujem papriku, tj. dok je čistim.
onda je punim karfiolom.
a krompir isečem na tanke kolutove i stavim na nauljeni dno vatrostalne posude, prelijem puterom i naređam paprike na krompir. pečem oko pola sata na 180 stepeni.
nasla recept na coolinarici,mislim da ce biti dobro
pileca krilca u marinadi od ulja,soja sosa bibera vegete i crvene paprike se ispeku u rerni
krompir se u ljusci ispece u rerni ,pa se izdubi i napuni smesom od tog vadjenog krompira,jaja i kisela pavlaka onda se zapece jos 15 min
nemam soja sos,sta bi moglo drugo?ili je dovoljno samo da ga izostavim
nasla recept na coolinarici,mislim da ce biti dobro
pileca krilca u marinadi od ulja,soja sosa bibera vegete i crvene paprike se ispeku u rerni
krompir se u ljusci ispece u rerni ,pa se izdubi i napuni smesom od tog vadjenog krompira,jaja i kisela pavlaka onda se zapece jos 15 min
nemam soja sos,sta bi moglo drugo?ili je dovoljno samo da ga izostavim
na dno posude stavim tanke kolutove krompira, da prekrije dno, pa preko toga paprike...on posle dođe kao garnirung.Moram d aprobam ovaj rp.
Jel` su punjene paprike izmedju 2 sloja tanko secenih krompira?
Kako ti pravis salatu od pasulja?
dva dana ništa
samo roštilj za poneti jerbo krečimo
deca su kod svekrve a moler i mi pod tz SDO (suvi dnevni obrok)
ali evo pre par minuta je svečano završeno krečenje, pa kad sutra sredim kuhinju biće nešto domaćinsko - na čelu sa bistrom (a kako bi drugačije) supom sa domaćim (a kako bi drukčije) razvijanim rezancima
pa nek ide život a crknu ....
Kukuruz ako je iz konzerve, ne mora se nista raditi, ako je trenutno smrznut moze i ne mora 5,10 min da da se prokuva. Ko za svaku musaku, izdinstati crni luk sa mlevenim mesom.recept![]()