tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
urolas je u parce slaninice i bacis na rostilj: )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
urolas je u parce slaninice i bacis na rostilj: )

A mozas i da je urolas u slaninu,zakasis sa cackalicom i stavis u tiganj ali smanjis temp. ringle da ti slanina nebi izgorela.
Kod nas danas bila pizza na jelovniku...spremao je mm
A sutra testo sa sitnim sirom zapeceno u rerni i salata,a od kolaca cu praviti bele,ledene kocke.
meni tako uvek zagori,verovatno zato sto ne smanjim temp dovoljno jer nekako imam utisak da kada je smanjena temp nikada nece biti gotovo i onda dobijem skamenjenu slaninu spolja i zivu dzigu iznutra : )

paprike punjene karfiolom
treba 8 većih paprika, 1 manja glavica karfiola, 1 kašika kapra, nekoliko crnih maslina, 1 šolja bešamel sosa, 3 krompira, puter, začin c.
skuvam karfiou u posoljenoj vodi, pa je posle, kad se prohladi rastavim na cvetiće. dok se kuvao karfiol, pripremila sam bešamel. u to ibacim karfiol, kapar i masline i pustim da to stoji dok sređujem papriku, tj. dok je čistim.
onda je punim karfiolom.
a krompir isečem na tanke kolutove i stavim na nauljeni dno vatrostalne posude, prelijem puterom i naređam paprike na krompir. pečem oko pola sata na 180 stepeni.
nasla recept na coolinarici,mislim da ce biti dobro
pileca krilca u marinadi od ulja,soja sosa bibera vegete i crvene paprike se ispeku u rerni
krompir se u ljusci ispece u rerni ,pa se izdubi i napuni smesom od tog vadjenog krompira,jaja i kisela pavlaka onda se zapece jos 15 min
nemam soja sos,sta bi moglo drugo?ili je dovoljno samo da ga izostavim

nasla recept na coolinarici,mislim da ce biti dobro
pileca krilca u marinadi od ulja,soja sosa bibera vegete i crvene paprike se ispeku u rerni
krompir se u ljusci ispece u rerni ,pa se izdubi i napuni smesom od tog vadjenog krompira,jaja i kisela pavlaka onda se zapece jos 15 min
nemam soja sos,sta bi moglo drugo?ili je dovoljno samo da ga izostavim

Odlicno mirisu... A kakvog li su ukusa... To cu tek da saznam...
na dno posude stavim tanke kolutove krompira, da prekrije dno, pa preko toga paprike...on posle dođe kao garnirung.Moram d aprobam ovaj rp.
Jel` su punjene paprike izmedju 2 sloja tanko secenih krompira?
Kako ti pravis salatu od pasulja?
dva dana ništa
samo roštilj za poneti jerbo krečimo
deca su kod svekrve a moler i mi pod tz SDO (suvi dnevni obrok)
ali evo pre par minuta je svečano završeno krečenje, pa kad sutra sredim kuhinju biće nešto domaćinsko - na čelu sa bistrom (a kako bi drugačije) supom sa domaćim (a kako bi drukčije) razvijanim rezancima
pa nek ide život a crknu ....
smajlikaodetektiv

Kukuruz ako je iz konzerve, ne mora se nista raditi, ako je trenutno smrznut moze i ne mora 5,10 min da da se prokuva. Ko za svaku musaku, izdinstati crni luk sa mlevenim mesom.recept![]()