gost 208799
Buduća legenda
- Poruka
- 27.881
inace kad smo kod toga sta cemo danas
mi cemo opet kacamak sa kajmakom i posirana jajca
mi cemo opet kacamak sa kajmakom i posirana jajca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ostaces gladna sestro slatka
imas li bar neki dzem u kuci? skuvas kiseli kupus ali obavezno stavis kalijumovu so, nikako onu obicnu, nisi ljanka valjda (a tako ces ziveti 100 godina duze) ,
4-5 kasika dzema,moze i manje, zdravije je
u to dodas malo smokvica,
koje zrno graska (ne previse, ima skroba pa moz da se ugojis pu pu pu)
sipas koju kap maslinovog ulja (nadam se da ne koristis suncokretovo, brrrrr sva sam se stresla sad)
i to je to, em zdravo em ukusno
Danas pilece dzigerice sa sargarepom i prazilukom, bareni pirinac i princes krofne, davno ih nisam pravila
Mackice, hajde na videlo te tvoje recopise : za pastu sa smokvama i naravno za pitu sa malinama ( kad si vec provalila punjenje )
Imam dosta malina u zamrzivaca i to domacih, pa bih mogla da probam![]()
hmmm, mozda bi bilo bolje onda dimljeni kengurov but punjen mlevenim plocicama lana u kompotu od jabuka i cimeta preliven tofuom![]()
u najavi))
e sad, to brašno, jaja i mleko..kad kažeš 'izmutiti' misliš baš na mikser?il ništa ne fali da se umesi i ručno? i kojim redosledom? il nije bitno?
bre kad pišete te recepte, mislite i na nas male u kuhinji
e kvinsi, tara, ako budete opet brisale spam s ove teme, znate šta vam je činiti s ovim postom![]()
treba mi što hitnije savet za pečen krompir sa kukuruznim brašnom ili grizom?
kako ga spremate, šta ide još, koliko brašna da li se krompir prvo obari, peče se u nauljenoj činiji ili? na koliko stepeni i koliko dugo?
može i neki drugi recept sa krompirom, al zapačenim!
a koliko ulja, jel to samo podmazana tepsija ili?
..od prilike jedan prst ulja...ala sam ti objasnila...
..na jedan kg krompira ti je dovoljna tepsija srednje velicine....