Manja
Aktivan član
- Poruka
- 1.211
Da pravim ovo? Deluje mi ukusno, volim i kupus i krompir. S tim sto bi ja taj kupus malo proprzila prvo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I prosto 

sinoc makarone sa sirom za veceru i jutrosnji dorucak, a za rucak paprikas od svinjskog mesa
zakljucila sam da one najjeftinije makarone, tzv "grkljancici"budu najbolji za makarone sa sirom, tako se lepo raskuvaju i kad se apeku, bude lepa kompaktna masa.
i lignjice punjene gamborima koje nisu bile bas nesto jer su gambori bilu u tragovima.
Skuvala sam krompir i blitvu. Bilo je jos karfiola iz tursije.ja ne volim kad se raskuvaju makaroni
...e tako i ja volim......kad su raskuvane, nekako su mi kao zivo testo...ja uopste ne volim ni jednu testeninu kad je raskuvana
ne volim ni raskuvan, ulepljen pirinac
:S
volim kad je testenina al dente
...e tako i ja volim......kad su raskuvane, nekako su mi kao zivo testo...
na poslu nam je hrana skroz ok
i sve mogu pojesti
ali sto ne volim kad su na meniju te makarone sa sirom, isto ih tako raskuvaju
i ja to ne mogu jesti tako gnjecavo :/
i kad naprave pirinac kao priloh uz ribu
a on isto takav, sve ulepljeno u jednu masu
bzvz
)..ali ne volim bas nesto narocito te makarone...ja nisam neki narocit probirac kad je hrana u pitanju (za dobru svinju
nema losih pomija)..ali ne volim bas nesto narocito te makarone
sa sirom..osim kad su sa 4 vrste sira, ali to je druga vrsta i drugaciji nacin
spremanja...a ni taj takav pirinac nikako....

Ja danas skuvala makarone, ohladila, dodala konzervu tunjevine, malo pavlake i majoneze, začinila i gotovo...
A sutra ne znam šta ću
Ja danas skuvala makarone, ohladila, dodala konzervu tunjevine, malo pavlake i majoneze, začinila i gotovo...
A sutra ne znam šta ću