- Poruka
- 402.120
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ispravila sam recept..zaboravih margarin..![]()

Одјављујем се са теме док ми је муж на годишњем!
Срамота ме и да пишем како не кувам ништа, а он кува свашта!![]()

ako i mama nema nešto prihvatljivo... baba je uvek sigurna opcija...

Tema: i dalje se ne odvajam od svekrvine kutlače...
Baš me zanima šta će danas kuvati...
P.S. Zvaću mm pre nego krenem sa posla, da čujem šta je sveki skuHala... pa ako mi se ne svidŽa... odo' do mame na ručak...ako i mama nema nešto prihvatljivo... baba je uvek sigurna opcija...
Odvratna sam-znam...![]()

) i sos od mirodjije.Nemogu da ti dam bonu ali stvarno si originalna...nasmejala si me do suza
Tema - danas pileca supica,cufte,krompir uvaljan u kukuruzno brasno i zapecen u rerni (hvala mackici) i sos od mirodjije.

)... kad se istopi, dodam brašno, zapržim i dodam mleko, malo soli... i mirođiju... mešam dok se ne stegne... U sos od mirodjije ja ne stavljam beli luk...u serpicu stavim malo ulja,brasna,nalijem mleka i u to stavim iseckanu mirodjiju i pustim malo da krcka uz mesanje.Od zacina stavim suvi zacin i malo soli.
U sustini kao i ti samo bez belog luka![]()
)... ali svi moji ga vole... a i dobar je kažu za ovu gripu i za sve uostalom...Ne bi ni ja dodavala beli luk(ne volim ga)... ali svi moji ga vole... a i dobar je kažu za ovu gripu i za sve uostalom...
![]()
kod nas danas riblja čorba(som,šaran,smuđ) sa naravno testeninom pride...a za sutra će se marinirati popodne zec ceo i staviti u frižider da odstoji,i sutra se peče u rernu,a pride će biti kuvani pirinač sa šampinjonima....

a još ako ti kažem da ću za subotu praviti kroasane sa viršlom za decu kojima držim workshop,čisto da malo i jedu nešto,a ne samo da ih gnjavim....
...hocu i jaaaaaaaaaaaa...
nego jel ima neko recept za musaku sa karfiolom ja kupila sve saastojke samo me zanima kako vi to pravite mislim kad je vec provereno ...ajde nek se neko javne sa receptom pliiiiiiiiiiiz!Mici divna si brenego jel ima neko recept za musaku sa karfiolom ja kupila sve saastojke samo me zanima kako vi to pravite mislim kad je vec provereno ...ajde nek se neko javne sa receptom pliiiiiiiiiiiz!

Tema: i dalje se ne odvajam od svekrvine kutlače...
Baš me zanima šta će danas kuvati...
P.S. Zvaću mm pre nego krenem sa posla, da čujem šta je sveki skuHala... pa ako mi se ne svidŽa... odo' do mame na ručak...ako i mama nema nešto prihvatljivo... baba je uvek sigurna opcija...
Odvratna sam-znam...![]()
...kao da slušam moje ćerke...kako će to one jednog dana...opasnice

mamino....
vadi fleka...ali neka,

danima ne kuvam nista, jedem kajmak domaci, slaninicu domacu, ajvar domaci i beli hleb vruc, iz pekare: )