C
chika_doktor
Gost
eva sardinu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

uzela sam ono meso sto ga prodaju uvezano za rernu i isekla snicle,uvaljala ih u zacin(dodatak) koji je slican fazonu pilece supe u kockici ali ovo je u prahu i sluzi za meso koje nije zivinsko.ispekla bez masnoce na onom rebrastom teflonuJa sam juce spremala corbicu od blitve i sitno ,na kocke seckano przeno svinjsko meso(od vrata) i pire krompir.Kako ti spremas te svinjske s crnim lukom?A zaziki?
Danas sam spremala dinstane pilece batake na pirincu(pilav)s prelivom od pecuraka.
Desert baklava.
Ako si sve to i pojela, pogotovo meso koje nije ni živinsko, a ni bilo kakvo drugo, daj sliku, da vidimo na šta sada ličiš, posle svih tih aditiva, konzervansa, supstituta za sve i svašta i to još u prahu ...uzela sam ono meso sto ga prodaju uvezano za rernu i isekla snicle,uvaljala ih u zacin(dodatak) koji je slican fazonu pilece supe u kockici ali ovo je u prahu i sluzi za meso koje nije zivinsko.ispekla bez masnoce na onom rebrastom teflonu
luk sam iseckala i onda redjala u ciniju red snikcli red luka i poklopila 10ak min imalo je ukus rostilja
a zaziki sam imala gotov ali nekad ga i pravim u pavlaku stavis sitno sitno iseckan krastavac,beli luk u prahu biber so(to ti je otprilike,imala sam recept ali ja uvek pravim ovako odokativno)
danas sam ispekla dve paprike koje cu ispohovati
a posto mi se vuku neke piskote kako bih oslobodila mesto na policama umuticu slag u koji cu dodati nekoliko kasika nutele pa cu da redjam piskote fil piskote fil

uzela sam ono meso sto ga prodaju uvezano za rernu
Ako si sve to i pojela, pogotovo meso koje nije ni živinsko, a ni bilo kakvo drugo, daj sliku, da vidimo na šta sada ličiš, posle svih tih aditiva, konzervansa, supstituta za sve i svašta i to još u prahu ...![]()

Zene, koliko dugo dinstate junetinu za djuvec?
Ja iseckam na kockice meso i dinstam prvo luk, pa onda meso mozda pola sata. Posle dodam povrce, dinstam jos malo, dok ne omeksa, pa zapecem.
Ali meso mi je ispalo zilavo sada. To mi se jos jednom skoro desilo, a ranije je bilo sve super.

ja cu da je probam i da ubacim avokado. Svidza mi se![]()