j.e.l.e.n.a.
Elita
- Poruka
- 15.184
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti naročito![]()
pa tesko je kad dusa iste svastatako se i ja libim cele godine al kad se pojave čvarci zimi...oni sitni hrskavi i slani ko bombonice
to jedem krišom i od same sebe...
držim takozvanu nindža dijetu.
jedem sve al pazim da me niko ne vidi![]()

bogi,kupila sam kestenje,ajd molim te ponovi,stavis so ili secer u vodu i obaris,da ne trazim.ne znam ni sta sam ja stavila prosli putNekada sam volela da petljam po kuhinji, bas. I sada volim ali ne svaki dan. Sto sam starija sve me vise nervira ta bojazan od gladi i sta ce se jesti, sta ce se jesti?Ili je do (ne)raspolozenja, ne znam...

Zaseces kestenje, stavis u hladnu posoljenu vodu i stavis da prokljuca. Za to vreme grejes rernu, na 200 recimo, procedis kestenje, prebacis u pleh i peces, ne dugo, 10- 15min. Probaj neki da ocenis kada je gotovo. Kada se prepeku budu nikakvi.
da,znaci u slanu vodu.
ja prosli put prepekla.prvo bilo kao kuvano,kad sam vratila da se dopece,malo se zapricala i cap,dobila kamencice

Врагана, навукла си ме на блуд!
Они макаронс су прукусни. Како да се одбраним од њих?![]()

na samom startu sam vec podbacilaJavi jel ispalo ok![]()

podijelis ih
moji su sve izeli
cak je i zmu izjavio da su mu novi favorit
al ne stizem danas mijesit ovo sto smo se dogovorile s andreom
svi su prehladjeni, neki grip
kontam da ce njih sve proci, a mene uhvatiti : (

na samom startu sam vec podbacila
stavila sam da se kuvaju,a zaboravila da ih zasecem...
sad ce tako da se probare,pa da cekam da se prohlade,da bih mogla da ih zasecam
- - - - - - - - - -
inace ne da je dobra cureca supa...jeste malo masnija,al su svi pitali,od cega je,super je

Pogledajte prilog 413375
Juce repovi.Bilo je jos tu ali se ne vide.Satima kuvani i na kraju pojedeni brzo.
Kuvani u supi, ili ste vodu od kuvanja prosuli?