Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Belu čorbu malo zagustim kukuruznim skrobom. Njega koristim i za neke krem čorbe, daje glatku gustinu kao što ima retko skuvan puding. Finije je nego sa brašnom, a ne treba ni dodatna masnoća, razmuti se u veoma malo hladne vode. Pavlaku umešam kada već ne vri, da se ne bi zgrudvala. Jaje ne koristim, probaću jednom i tako.

- - - - - - - - - -

ja sam jedina kojoj se ne svidjaju makaronski, tj sem na oko sto su lepi, ukus im je... nista posebno
a jedno vreme svi poludeli za njima, ja sam mislila to je hrana za bogove hehehhe

- - - - - - - - - -

i meni su preslatki

Ja ih nisam ni probala.

odoh ja po moje koljivo hehehe
sto ja volim takve stvari
u stvari sto sam starija, to mi se menja ukus, zivota mi... ili sam se odvikla lagano kraj dece, pa sve redje i pravim nesto
sad ako im jednom u mesec dana napravim kolac, srecni su...
ne mogu, a i ne jede mi se slatko toliko, navika je to sve
ja proredila prvo zbog njih dvoje jer mi se nije svidjalo sto jedu dosta slatkog za moj pojam... i dobri su rezultati moram reci, i oni se odvikli
imaju meda domaceg uvek...

Не капирам, да ли ви то говорите о киселој чорби? Ту се само лимун и милерам ставља, колико ја знам.

Унутра је месо, пашканат и шаргарепа.

tako ja pravim, i s mesom i bez mesa, msm isto, nista to nije specijalno, zavrsis sa limunom i ja stavim kiselu pavlaku onu crvenu, masniju..

pravila sam ih preko volje kad sam videla da ti neces...mlela secer u prahu i lesnike zajedno u blenderu i to mi menjalo bademovo brasno i secer...mnogo su slatki ...katastrofa izgledaju nego sam mislila ubijaju koliko su slatki

- - - - - - - - - -

nije to prsten to je prstencina uzas

...ma da, bas...kako bi ja sve te vase uzase jela sa uzivanjem, nego em ne mogu, em ne smem....pa mi prosto krivo sto "vedjate" te poslastice tako : (

- - - - - - - - - -

ja ih obozavam ali su skupi

...e da jesu bas...

odoh ja po moje koljivo hehehe
sto ja volim takve stvari
u stvari sto sam starija, to mi se menja ukus, zivota mi... ili sam se odvikla lagano kraj dece, pa sve redje i pravim nesto
sad ako im jednom u mesec dana napravim kolac, srecni su...
ne mogu, a i ne jede mi se slatko toliko, navika je to sve
ja proredila prvo zbog njih dvoje jer mi se nije svidjalo sto jedu dosta slatkog za moj pojam... i dobri su rezultati moram reci, i oni se odvikli
imaju meda domaceg uvek...

Tako je to, moji su odrasli i više ništa slatko ne pravim. Jedu mi se krofne, ali mi ne treba više od 2-3, ostalima ni toliko i ne isplati se da se latim posla.

Poslednja izmena:
Не капирам, да ли ви то говорите о киселој чорби? Ту се само лимун и милерам ставља, колико ја знам.

Унутра је месо, пашканат и шаргарепа.

...nije kisela corba...ne ide limun...vec obicna teleca, pileca, kokosija, cak moze biti i od svinjskog mesa...bela corba...

iris.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back