Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Znam! Nema dobre kobasice dok je sam ne napraviš. Čak i neke skupe u mesarama na glasu, nisu mnogo bolje od tih jeftinih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja obozavam jabuke ( ili sljive) sa tim kramblama.
Nisam ih nikada pravila sama.Prave se od kockica butera secera i brasna, to se malo zguzva rukom, onda se stavlja preko gotovog kolaca.
U rerni dobiju onu finu braon boju i hrskave su.
U nasoj je kuhinji to nepoznato.
I ja obozavam jabuke ( ili sljive) sa tim kramblama.
Nisam ih nikada pravila sama.Prave se od kockica butera secera i brasna, to se malo zguzva rukom, onda se stavlja preko gotovog kolaca.
U rerni dobiju onu finu braon boju i hrskave su.
U nasoj je kuhinji to nepoznato.
)

,postali ste opsednuti sobom i zeljni potkivanja i jahanja,nije to zdravo nikako
mada ovo nije losa ideja,samo krofne da amenimo za nuteluLilula Sansa Stark. Znam ja da si ti na drogama.. pa si sva razuđena.. i erozivna... ali to nije izgovor. Nažalost izvrši samoubistvo princes krofnama i biće ti oprošteno.

aj pa 
Jeste,kineska kreda je zakon
i za mrave i za bubasvabe
davno,u jednom podstanarskom stanu smo imali problem sa bubama...i stvarno,dodju do crte i vrate se nazad odakle su dosle
jeftin a efikasan lek![]()

meni dete nije tu, ko da kuva za sebe
ispekla tortilje, ubacila unutra salatu od paradajza luka krastavca i avokada..malo belog sira i cao
Pogledajte prilog 387566

...na sta si przila/kuvala jaja kad nema struje,m?