Lovacke snicle mesooooo daj taj nacin spremanja. Ako nije tajna 
Inace cene su za kg Pomorandza 120,Limun 260,Banane 160.
Inace cene su za kg Pomorandza 120,Limun 260,Banane 160.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaki, snicle uvaljas u brasno u koje dodas malo aleve paprike, i proprzis svaku sa obe strane da porumeni..zatim sve te snicle poredjas u posudu, dodas jos ulja ako treba, stavis dosta crnog luka, krupno secenog i nekoliko cena sitno secenog belog luka pa nalijes vodom da ogrezne i kad provri pustis da se dinsta na tihoj vatri...dolivas po malo vode, i ne mesas vec samo protreses tiganj/serpu...kad je gotovo pospes seckanim persunom...napravi se divan braonkasti soft, snicle se tope, ne treba ti noz...mozes da ih jedes uz pire, pirinac, pomfrit...ja najvise volim uz pire
Не заборави и доста бибера у зрну, то је веома битно.
e vidis, to sam zaboravila
Ja stavim samo beli luk. I zalivam supom ali i sa pola čaše belog vina.
То му даје баш тај 'ловачки' шмек.
i ja samo beli luk i belo vino
E pa hvala na receptu.Zaki, snicle uvaljas u brasno u koje dodas malo aleve paprike, i proprzis svaku sa obe strane da porumeni..zatim sve te snicle poredjas u posudu, dodas jos ulja ako treba, stavis dosta crnog luka, krupno secenog i nekoliko cena sitno secenog belog luka pa nalijes vodom da ogrezne i kad provri pustis da se dinsta na tihoj vatri...dolivas po malo vode, i ne mesas vec samo protreses tiganj/serpu...kad je gotovo pospes seckanim persunom...napravi se divan braonkasti soft, snicle se tope, ne treba ti noz...mozes da ih jedes uz pire, pirinac, pomfrit...ja najvise volim uz pire
Ne mogu konja da jedem (((moj tata je u lovacke od konjetine stavljao i 2-3 lista lorbera, tako budu jos lepse
E pa hvala na receptu.
A jel svejedno je li svinjetina/govedina/teletina?
- - - - - - - - - -
Ne mogu konja da jedem (((
- - - - - - - - - -
Znaci, jos biber I belo vino
Ma ja izlupano kupim )))..ne mora belo vino....jeste svejedno je koje je meso, samo svako obavezno izlupaj pre nego sto pocens da przis...
Ma ja izlupano kupim )))
Msm, jednostavnije mi, slozim posle, ovamo piletinu, onamo ovo-ono u komadima, tamo izlupano
Nemam zamrzivac, imam dva frizidera sa fiokama gore, sveukupno 4 fioke, organizovana sam drugacije skroz nego moja mama sa dva zamrzivaca
...kad izlupas snicle i svaku malo prelijes uljem, poslazes u neku posudu, bolje emajliranu ili rosftaj nego plastika, pa u frizider mogu da ti stoje 7 dana samo da przis po potrebi...ovo
da znas...tako da ne mora sve odma da se przi, ni da se kupuje sad za sad ili sutra...ovo je iskustvo meni prenela jedna osoba kad su moja deca bila mala i bukvalno me spasla...ni
kad imas zamrzivac kad otopis meso ne moras sve da spremis odmah....
Ja ovo prvi put cujem
Meso u frizideru drzim ako je u vakumu par dana, ako nije, dan, I to usoljeno I preliveno uljem. Ako ga zaboravim, bacim
U zamrzivacu do 2 meseca. Znam da ljudi drze I 6, ali ja ne
Ми смо тамо у априлу 99. када је НАТО почео да онеспособљава електроинсталације због рестрикција и по 16 сати извадили сво месо и замрзивача, мало жешће га испекли, пажљиво послагали у две качице(укупно око 100кила меса), прелили свињском машћу да потпуно огрезне и однели качице у подрум...e pa tako usoljeno i preliveno uljem moze 7 dana....
..i ja drzim duze od 2 meseca ako imam...
Ми смо тамо у априлу 99. када је НАТО почео да онеспособљава електроинсталације због рестрикција и по 16 сати извадили сво месо и замрзивача, мало жешће га испекли, пажљиво послагали у две качице(укупно око 100кила меса), прелили свињском машћу да потпуно огрезне и однели качице у подрум.
Сасвим фино се одржало до краја агресије.
Заправо тако се некада на неколико месеци конзервирало месо(али не и изнутрице) које се није усољавало, димило и сушило.