- Poruka
- 20.599
Nemam ideja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Каже се моча због пословице: Дохватио се(нечега: хране, одеће, обуће, пића...) ко сироче моче.kaze se zapravo pofezna![]()
И данас парадајз чорбица, насуво с кромпиром и зелена салата.
Донео са салаша једну ванглицу од 5л пуну јагода, то ћемо да ликвидирамо до вечерас, сутра нове на пијаци, а прекосутра опет домаће.
kaze se zapravo pofezna![]()
I kaže se moča a ne prženica![]()
kaze se zapravo pofezna![]()

To sam čula samo u filmu Ubistvo s predumišljajem

Каже се моча због пословице: Дохватио се(нечега: хране, одеће, обуће, пића...) ко сироче моче.
Мсм замисли дохватио се(...) ко сироче пофезне????
Нисам приметио.pitala sam juce,al nema te sa odgovorom,zasto mi je mast kupljena u prodavnici tecna,a drzim je u frizideru
I kaže se moča a ne prženica![]()

Онда ће постити.mi austrougari to tako
- - - - - - - - - -
probaj tu mocu da prodas nislijama,ima da se uvrede...

Nemam ideja...

Kaže se zavijača![]()

i kako to sunka moze da se kuva? 

kuvanu sunku?
kaze se french toast
ako naidje lunasa, samo da je pitam od kog dela svinje se, u stvari, pravi sunka i sta je sunka, a sta prsut?i kako to sunka moze da se kuva?
ja volim hercegovacki prsut, ponajvise
tema: nista, ama nista. ima neko povrce od juce, bacicu jaje i pavlaku preko njega, pa u rernu i kilo zelene salate.

Нисам приметио.
Вероватно је лоше урађена.
Масно ткиво садржи велики проценат воде и треба довољно дуго да се топи.
Узмеш мали узорак као ракијска чашица и прелијеш каменчић негашеног креча, или плавог камена.
Ако креч ,,ври", или се плави камен раствара има пуно воде.

i posle deset min vidim nisam sve krompire ubacila unutra...pa ce biti corbica koju ne umem da pravim
e da,htedoh da pitam cime vi na kraju zacinjavate krompir corbu?
ubacila krompire pored mesa,zatvorila,poredjala gore i batkove,ili batakei posle deset min vidim nisam sve krompire ubacila unutra...pa ce biti corbica koju ne umem da pravim
![]()
Stavim lovorov list, so, biber, slatku mlevenu papriku, beli luk u prahu, peršun.
МоШ мислити, докуваш их после у обичној води и додаш у чорбу.e da,htedoh da pitam cime vi na kraju zacinjavate krompir corbu?
ubacila krompire pored mesa,zatvorila,poredjala gore i batkove,ili batakei posle deset min vidim nisam sve krompire ubacila unutra...pa ce biti corbica koju ne umem da pravim
![]()
aha,nista pavlaka i jaje...