Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
Bela dzigerica.Mekana,fina,raj.Przena.
To su pluća? Sećam se neke kisele bele čorbe od njih. Odavno je nisam jela.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bela dzigerica.Mekana,fina,raj.Przena.
Код мене она иде у хурке, ако су црне (фекете) хурке ни не примети се.To su pluća? Sećam se neke kisele bele čorbe od njih. Odavno je nisam jela.
Tako i radim. Meni nije preterano bitno da je pecivo mekano, ionako volim da sve prepečem u tosteru.
- - - - - - - - - -
Videla sam na temi podrške.
Privuku me ponekad na pijaci ispržene hurke, krvavice i sl. , pa kupim i ne mogu da pojedem. Uvek se razočaram, masno, i nije ukus kao što sam zamislila, ili kao što se sećam.Код мене она иде у хурке, ако су црне (фекете) хурке ни не примети се.
Šta ti je dominantno u ishrani u toku dijete?jos -2
stvarno brzo silaze, iznenadjena sam sama sobom
mislila sam da mi je metabolizam zesce sjeban
al izgleda jos nije : P
jos -2
stvarno brzo silaze, iznenadjena sam sama sobom
mislila sam da mi je metabolizam zesce sjeban
al izgleda jos nije : P
Privuku me ponekad na pijaci ispržene hurke, krvavice i sl. , pa kupim i ne mogu da pojedem. Uvek se razočaram, masno, i nije ukus kao što sam zamislila, ili kao što se sećam.
Šta ti je dominantno u ishrani u toku dijete?
Испржиш их кући.Privuku me ponekad na pijaci ispržene hurke, krvavice i sl. , pa kupim i ne mogu da pojedem. Uvek se razočaram, masno, i nije ukus kao što sam zamislila, ili kao što se sećam.
Šta ti je dominantno u ishrani u toku dijete?
Baš sam danas čitala o tome, to je kada uveče umešaš brašno u kefir i sutra se jede? Ili pečeš peciva?heljda i kefir
al ja nisam na onoj totalno restriktivnoj
vec jedem i voce, povrce...iskulirala sam sa zitaricama i mesom
i probacu izgurat 10 dana pa prekid
da ubacim malo mesa par dana
onda jos jednu turu
ako bude radilo kao do sada
vraticu se skroz u normalu
taman odo u dalmaciju u maju
tu cu nastavit s ribom i povrcem i sve super
Испржиш их кући.
На пијаци скоро увек фалширају чак нпр сало не одвајају од кожурице и добију се чварци идеални за ломљење зуба или бар истеривање пломби.
Ја волим црне хурке пиринџаре, наравно правимо их кад је свињокољ, два три дана оставимо да откапљу, надимимо неколико дана и у замрзивач јер су од куваних изнутрица и меса и не могу дуго стојати напољу као кобасице, шунке, сланине...

Baš sam danas čitala o tome, to je kada uveče umešaš brašno u kefir i sutra se jede? Ili pečeš peciva?
Volim zimi kada zamirišu ulicama drva iz kamina, podsete me na sušnicu i kobasice u njima.![]()

To su pluća? Sećam se neke kisele bele čorbe od njih. Odavno je nisam jela.
) i tako shebana stavila meso,papriku na zagrejanu ringlu,iskljucila je i ostavila da se isprzi i ukrcka. Bela dzigerica =pluca.Crna dzigerica=jetra.
Bela je mekana,vazdusasta i neutralnog ukusa.Sjajna.
........
Preplakala sam malopre jer morah da glasam (izbacili bi me moji da nisam) i tako shebana stavila meso,papriku na zagrejanu ringlu,iskljucila je i ostavila da se isprzi i ukrcka.
Domaci sok od paradajza sam pila.
........
Sad sladoled da se tesim.

Imam dosta sirovog lešnika u zamrzivaču i htela bih da ispečem jednu turu.
Pekla bih u rerni, ali ne znam na kojoj temperaturi i koliko dugo.Znate li bar priblizno?
I mislila sam da veceras izvadim iz zamrzivaca, pa pecem sutra...ne moze tako smrzut u rernu...pretpostavljam...
Za sutra đuveč sa pilećim belim i taranom a za danas mladih krompira i sosa od mirođije, izjasnio se kralj.
))
)))Ти си ожењен или не?