Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...stavila krompir da kuva za salatu, a on sav crn spolja...znaci uzas zivi.....i sta onda da uradim da napravim rucak neki....

...nadjem u rioci pola kese posen siroke testenine....pa izdinstam dve male glavice crnog luka, 2 cena belog i jednu tikvicu, sipam malo
kuvanog paradaiza....i pomesam sa testeninom...dobro je bilo...ostalo jos malo za kasnije ako budem gladna...uvek sam gladna kad nema
bar malo mesa...

....kako se kuva kakao? zna li neko? ne mogu tursku kafu, a pije mi se nesto...:

...ofarbala 10 jaja u crveno, dva pukla..ajd dobro nije strasno...

krompirici sa ruzmarinom su u rerni i salata od svezeg krastavca sa mladim lukom

13113339_10207433938465624_1656879907_o.jpg

13128723_10207433938625628_57246152_o.jpg

kakao kuvas isto kao domacu kafu afro

Добих некакав коментар преко репутације што не постим. Страшно шта неки људи себи дозвољавају.

Pravoslavna vernica nisi,al* ne nailaze svi na tvoje postove da to znaju.
.................
Danas sam jela ribu iz konzerve (nema ulja),sad cekam da se krompir skuva i jescu deo corbice deo pire krompira napolju jer nmg da slusam politicare\dnevnik\rialiti i jedem.

Danas post na vodi sutra ne znam zaista,vec sad imam osecaj da cu se onesvestiti.

.................
Danas sam jela ribu iz konzerve (nema ulja),sad cekam da se krompir skuva i jescu deo corbice deo pire krompira napolju jer nmg da slusam politicare\dnevnik\rialiti i jedem.

Danas post na vodi sutra ne znam zaista,vec sad imam osecaj da cu se onesvestiti.

ako imas sejker moz miksas sta oces kakvo onesvescivanje

Добих некакав коментар преко репутације што не постим. Страшно шта неки људи себи дозвољавају.
Не обрачај пажњу, таквима само реци нека "обују твоје ципеле". :)

Данас код мене једноставно, кромпир на листиће у рерни, просто и укусно, на уљу са мало зачина. :)

Салата, црни лук ситно сецкан, сирће....

Poslednja izmena:
I sve sama spremala? Tucala snicle, pohovala, pekla? Spanac prala, kuvala, seckala? Krompirice gulila, pekla u ulju?
Pa bre ponosna sam na tebe :zag:

Направила си компликацију од најпростијих ствари.

Шта је тешко у прању спанаћа? И зашто да гулим младе кромпире? :eek:

- - - - - - - - - -

Знали не знали, шта ту има неко да ми се ишчуђава јбт....

.................

Post na vodi ne znači da se jede riba bez ulja nego da se ne jede ni riba ni bilo koje jelo na ulju. U jela na vodi spadaju jedino beskrvne životinje, tj morski plodovi, zmije, žabe , puževi i sl.

Направила си компликацију од најпростијих ствари.

Шта је тешко у прању спанаћа? И зашто да гулим младе кромпире? :eek:

- - - - - - - - - -

Знали не знали, шта ту има неко да ми се ишчуђава јбт....

Nama treba 1kg svežeg, dok pregledam svaki list, odsečem peteljke, operem ga u više voda, ima tu posla. Pa ga skuvati, ocediti u cediljci, naseckati na velikoj dasci, pa tek onda u drugu šerpu sa njim. Na kraju mi kuhinja puna prljavih sudova, a dobiju se 3-4 male porcije.

Nama treba 1kg svežeg, dok pregledam svaki list, odsečem peteljke, operem ga u više voda, ima tu posla. Pa ga skuvati, ocediti, naseckati na velikoj dasci, pa tek onda u drugu šerpu sa njim. Na kraju mi kuhinja puna prljavih sudova, a dobiju se 3-4 male porcije.

Зашто прегледаш сваки лист? Шта ту има занимљиво?

Nama treba 1kg svežeg, dok pregledam svaki list, odsečem peteljke, operem ga u više voda, ima tu posla. Pa ga skuvati, ocediti u cediljci, naseckati na velikoj dasci, pa tek onda u drugu šerpu sa njim. Na kraju mi kuhinja puna prljavih sudova, a dobiju se 3-4 male porcije.

Ja ne pocinjem ako imam manje od 1,5kg. Uzmem kuhinjske makaze u jednu ruku, u drugu korencic spanaca i sec-sec, lisce pada u veliku posudu sa vodom, da pliva...vise puta operem (moram u nekoliko tura naravno) ali sve spadne na dno posude i zemlja ako je ima (a ima kad pada kisa), i puzici otplivaju. :lol:
I ne volim to da radim, a uvek ja radim jer nemam poverenja da ce drugi lepo isprati. :huh:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back