Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Парадајз чорбица, насуво с кромпиром и кисели краставчићи од зимнице, последња тегла, све оде!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
krompirici sa ruzmarinom su u rerni i salata od svezeg krastavca sa mladim lukom

Кромпирићи, спанаћ, шницле, зелена салата.

Добих некакав коментар преко репутације што не постим. Страшно шта неки људи себи дозвољавају.
Pravoslavna vernica nisi,al* ne nailaze svi na tvoje postove da to znaju.
.................
Danas sam jela ribu iz konzerve (nema ulja),sad cekam da se krompir skuva i jescu deo corbice deo pire krompira napolju jer nmg da slusam politicare\dnevnik\rialiti i jedem.
Danas post na vodi sutra ne znam zaista,vec sad imam osecaj da cu se onesvestiti.
Не обрачај пажњу, таквима само реци нека "обују твоје ципеле".Добих некакав коментар преко репутације што не постим. Страшно шта неки људи себи дозвољавају.

I sve sama spremala? Tucala snicle, pohovala, pekla? Spanac prala, kuvala, seckala? Krompirice gulila, pekla u ulju?
Pa bre ponosna sam na tebe![]()

.................
Danas sam jela ribu iz konzerve (nema ulja),sad cekam da se krompir skuva i jescu deo corbice deo pire krompira napolju jer nmg da slusam politicare\dnevnik\rialiti i jedem.
Danas post na vodi sutra ne znam zaista,vec sad imam osecaj da cu se onesvestiti.
Направила си компликацију од најпростијих ствари.
Шта је тешко у прању спанаћа? И зашто да гулим младе кромпире?
- - - - - - - - - -
Знали не знали, шта ту има неко да ми се ишчуђава јбт....
Nama treba 1kg svežeg, dok pregledam svaki list, odsečem peteljke, operem ga u više voda, ima tu posla. Pa ga skuvati, ocediti, naseckati na velikoj dasci, pa tek onda u drugu šerpu sa njim. Na kraju mi kuhinja puna prljavih sudova, a dobiju se 3-4 male porcije.
Зашто прегледаш сваки лист? Шта ту има занимљиво?
pljeskavice od tikvica sa parmezanom,a preko grcki jogurt sa belim lukomNama treba 1kg svežeg, dok pregledam svaki list, odsečem peteljke, operem ga u više voda, ima tu posla. Pa ga skuvati, ocediti u cediljci, naseckati na velikoj dasci, pa tek onda u drugu šerpu sa njim. Na kraju mi kuhinja puna prljavih sudova, a dobiju se 3-4 male porcije.

kukuruzna testenina sa sampinonima u paradajz sosu, od trave dodo malo svezeg maticnjaka
- - - - - - - - - -
el su to kupovne tortilje il domace razvucene
ja juce razvuko tortilje i punio ih meksiko varijantom samo bez mesa ozdro se

ako imas sejker moz miksas sta oces kakvo onesvescivanje