Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uzasava me bilo kakvo suvo meso u sarmi
Preuzme primat u ukusu....sarma ima svoj ukus na kiseli kupus i meso....ne treba joj nesto da izdominira preko nje....meni barem tako
Drugo je kad kuvas neko jelo koje nema bas svoj ukus pa koknes to dimljeno/suseno meso/slanine da poboljsa

Preuzme primat u ukusu....sarma ima svoj ukus na kiseli kupus i meso....ne treba joj nesto da izdominira preko nje....meni barem tako
Drugo je kad kuvas neko jelo koje nema bas svoj ukus pa koknes to dimljeno/suseno meso/slanine da poboljsa

Колико ја знам, тако се кува - убаци се около суво месо и сланина. Како то може да поквари било шта?

Друго, ја не крчкам сарме сто година, и те како се осећа купус.

Колико ја знам, тако се кува - убаци се около суво месо и сланина. Како то може да поквари било шта?

Друго, ја не крчкам сарме сто година, и те како се осећа купус.

nisam znala da ima pisani ustav za kuvanje sarmi :lol:
ne kuva se nista "tako", kuva se kako se voli
ja kazem sta ja volim i ne volim, a pravila nema

ima neka glupa emisija vidoh reklamu po gradu nesto kao moja mama kuva bolje od tvoje....:lol:

ma bre kuvas kako oces....naucis od koga god oces...
ja rekoh meni je bljak, smeta mi kad osetim to u sarmi....a ima ko bez toga ne voli....

Има разних сарми, није ни моја мама правила запршку, ни ја је не правим. А јела сам и оне са, сасвим су друкчије од мојих али су јако јако добре.

Има разних сарми, није ни моја мама правила запршку, ни ја је не правим. А јела сам и оне са, сасвим су друкчије од мојих али су јако јако добре.

isto, kod mene sve bez zaprske...nekima je to nezamislivo...
sve je to dobro na svoj nacin...ko sta voli

- - - - - - - - - -

Ako stupis u fajt sa metlom, mozda te gadja tom njenom mrsavom sarmom :cool:

si videla kako su majusne, zgoljavice :lol: takva mi zapala glavica
trbalo je dve da uzmem kad su tako majusne...al hebi ga nisam imala noge vise....

skoro sam motala pa sa nekim hibridima od listova hebo te, sekla sam na pola listove pa motala

Ni ja ne volim te suvarke u sarmi.
Takvu je mama pravila samo za slavu, da bude jaka, a sve ostale su nam bezmalo klot.
Ništa suvarci, ništa zaprška, doda čak i malo malčice soka od paradajza, bude preukusna.
Svekrva pravi isto lepu, bez zaprške i suvaraka pored, al uvek u smesu doda malo seckane slaninice, srećom ne puno, pa ne dominira.
I ja bih sad mogla šerpu sarmi izesti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back