Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.049
sladak kupus<3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Дрождина су они микро чварци који остану на дну казана, или качице кад потрошиш маст.sedim i cekam da mi zagore pogacice sa drozdinom
receno mi je da se peku 40 minuta na 170 stepeni.meni se posle deset minuta na 150 vec jako osete
ne mogu da pogodim po boji kad su one i onako tamne od drozdine
i ne kapiram sta je drozdina.mislila sam da su to mleveni cvarci.ali ako cvarci kostaju od 700 din pa na gore,kako je moguce da drozdina kosta 300 din
Дрождина су они микро чварци који остану на дну казана, или качице кад потрошиш маст.
Толико су малецки да не морају да се мељу као њихова већа браћа.
БоУже Цмоки....

Наравно да је савршен кад је дрождина у питању, неће се оне љутити ни да их мало допечеш крштене с размућеним јајетом и оплемењене кимом.pa bouze,ne mogu ja bas sve da znam
evo izvadila,tamno,,nije izgorelo al ne lici na pogacice koje nam salje mamina komsinica
al je ukus savrsen

za nas petoro po pet komada i za mog tatu ostalo tri
sad mi krivo sto nisam upotrebila svu drozdinu,ostalo mi 200 gramaДај бWе ми то печемо сукцесивно по две вел'ке тепсије у Лерни па тако неколико пута, поготово пред НГ, Божић, Ускрс, рођендане, славу... разбијамо се данима од истих, уз наравно кајмак, сир, Ћисело млеко...al nam je malo ispaloza nas petoro po pet komada i za mog tatu ostalo tri
sad mi krivo sto nisam upotrebila svu drozdinu,ostalo mi 200 grama

Јес, позната си по антикалоричном приступу исхрани!ma koja bre nova godina,nas dvoje sami cuvamo bobija
ne sme on mleko,voda je ok.i brate ovo je ubitacno kaloricno,ko da jede ovo danima![]()
Јес, позната си по антикалоричном приступу исхрани!
Како ко да једе, па гладни, БоУже Цмоки... и не траје НГ само тај тренутак 31. на 1.
Узгред нисам сигуран да не сме млеко, оно је скоро само протеинско-липидна клопа, оно мало лактозе није тако незгодно, али како хоћеш.
Ситница.ma deca putuju nece ih biti 5 dana
ovaj mladji mi je rekao da ce u veterniku biti dva dana

Opa smokva ima praznu gajbu....znaci zurka....svi kod smokve![]()

Sta vam je ta drozdina?

Sta vam je ta drozdina?

Uz pomoc diklofena i stolice....toliko mi se jedu da mi se nije odlagalo
al to barem moze lezeci da se radi 

ti povedi frajere,ja cu napraviti pogacice![]()

Njega cemo da napijemo pa da ga smuvamo sa nekom forumaljkomprotein
pusti trojo dzordzinu, vidis da idemo kod smoki na zurku za ng
nego sta cemo sa njenim smorenim muzem?

Malo mi ispaloLepo izgledaju Metlice![]()
![]()
Ajd sad odmori malo leba ti![]()
brzo ce se smazati.... al mala glavica se zadesila, nisam mogla po jos....nema vezeSta vam je ta drozdina?

Дрождина су они микро чварци који остану на дну казана, или качице кад потрошиш маст.
Толико су малецки да не морају да се мељу као њихова већа браћа.
БоУже Цмоки....
evo povescu ja frajere![]()

Нешто што не желиш да једеш. Мени се стомак подиже и на саму реч.
nego sta cemo sa njenim smorenim muzem?
Moj će zaspati u pola 9. 
Zašto? Linda Lee htela iz Francuske da dođe kod mene na pogačice.