Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
У сарми је најбитнији добар купус и то суво месо. Они дају шмек.
Kupus mi je takav, kakav je. Više volim onaj iz Srbije, drugačijeg je ukusa. Suvo meso stavljam, ono je dobro.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У сарми је најбитнији добар купус и то суво месо. Они дају шмек.
Uzasava me bilo kakvo suvo meso u sarmi
Preuzme primat u ukusu....sarma ima svoj ukus na kiseli kupus i meso....ne treba joj nesto da izdominira preko nje....meni barem tako
Drugo je kad kuvas neko jelo koje nema bas svoj ukus pa koknes to dimljeno/suseno meso/slanine da poboljsa
Sarma je vrlo moguce najbolje ikad izmisljeno jelo...
Колико ја знам, тако се кува - убаци се около суво месо и сланина. Како то може да поквари било шта?
Друго, ја не крчкам сарме сто година, и те како се осећа купус.

nisam znala da ima pisani ustav za kuvanje sarmi
ne kuva se nista "tako", kuva se kako se voli
ja kazem sta ja volim i ne volim, a pravila nema
Ок, ја сам тако видела од маме.

ima neka glupa emisija vidoh reklamu po gradu nesto kao moja mama kuva bolje od tvoje....
ma bre kuvas kako oces....naucis od koga god oces...
ja rekoh meni je bljak, smeta mi kad osetim to u sarmi....a ima ko bez toga ne voli....
Има разних сарми, није ни моја мама правила запршку, ни ја је не правим. А јела сам и оне са, сасвим су друкчије од мојих али су јако јако добре.

Има разних сарми, није ни моја мама правила запршку, ни ја је не правим. А јела сам и оне са, сасвим су друкчије од мојих али су јако јако добре.
Ako stupis u fajt sa metlom, mozda te gadja tom njenom mrsavom sarmom![]()
takva mi zapala glavicaPojela bih lonac sarmi sada
Uzasava me bilo kakvo suvo meso u sarmi
Preuzme primat u ukusu....sarma ima svoj ukus na kiseli kupus i meso....ne treba joj nesto da izdominira preko nje....meni barem tako
Drugo je kad kuvas neko jelo koje nema bas svoj ukus pa koknes to dimljeno/suseno meso/slanine da poboljsa

sad da sam sarma osetila bih se uvredjenom
izbaciti slaninu,rebra i kobasice....![]()

nista do nedelje, deca u gostima, mi cemo nekako da swe snadjemo s cvarcima i kobasicama![]()
Klot poridz. Kako je ukusno![]()