smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Zašto? Linda Lee htela iz Francuske da dođe kod mene na pogačice.
Pošaljite ga kod mene.Moj će zaspati u pola 9.
![]()
ovaj moze da izdrzi do deset

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto? Linda Lee htela iz Francuske da dođe kod mene na pogačice.
Pošaljite ga kod mene.Moj će zaspati u pola 9.
![]()

Neću više da kuvam sarmu. Samo je ja volim, i moram posle sama da je pojedem. A slano, pa samo pijem vodu. Jednom, dva puta godišnje, sasvim dovoljno.

kod mene je svi satiru,pravim po tridesetak komada,serpa je kao ves lonac,ja ne mogu sama da nosim serpu.jos od gore uvijem,nekoliko papaka u listove,za tatu i mene
ja cu je praviti u petak nosim je u ledince u subotu

Како неко може да не воли сарму?

mi je zimi pravimo otprilike jednom u tri nedelje,a jede se dva dana
kod mene je svi satiru,pravim po tridesetak komada,serpa je kao ves lonac,ja ne mogu sama da nosim serpu.jos od gore uvijem,nekoliko papaka u listove,za tatu i mene
ja cu je praviti u petak nosim je u ledince u subotu
![]()
![]()
![]()
spremno da se nosi kod najdraze majkice za Bozic...![]()

Kako podgrevate sarmu? Meni u mikrotalasnoj promeni miris i ukus., pa moram na šporetu.
moze dimljene a moze i sveze
kod mene sve moze,zato me sad boli stomak

I ja pravim kolačiće br 2 da nosim na Božić kod žmuovog strica
Odličan je receptić ♡

Kako podgrevate sarmu? Meni u mikrotalasnoj promeni miris i ukus., pa moram na šporetu.

Kakvo meso meljete za sarme, ja pola svinjsko, pola junetina. Može li samo juneće?
Kakvo meso meljete za sarme, ja pola svinjsko, pola junetina. Može li samo juneće?
Може. Битно је да побацаш суво месо и сланину около.
Mene moj ne boli, ali je ogroman. Samo ga gledam i ne verujem očima.![]()

![]()
i ja videla juce svoj iz profila pa se bacila brzo na vezbanje.to juce.a danas se bacila na pogacice sa cvarcima![]()

sva tri su mi nova recepta i odusevljena sam sto zaista za svaki treba malo vremena...sva tri sam napravila za svega 2 i po sata...
mi se grejemo na drva pa na toj pecki i podgrevamo...nema bolje..![]()
Ja sam završila sa kolačima. Kad se ovo napravljeno pojede mesecima neće biti ništa slatko u kući.ne moze samo junece...bice suve
mesano
- - - - - - - - - -
vid sad nje...grrrrr
e koleginica pravila za sv.nikolu sarme od ribe i pirinca...kaze da su odlicne

Ukapirala sam, bitno je da je masno. E, to kod mene ne može. Meljem samo meso bez ikakve masnoće. Možda mi zato ne vole sarmu?![]()