Vexy
Buduća legenda
- Poruka
- 34.748
Koji je dobar recept za kolač sa bundevama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

čitala sam da ima recepataNe pitu, mislila sam baš na kolač neki
što se zamesi sa brašnom.
..a pitu sa sirom i bundevom..čitala sam da ima recepata
ne volim slatko - slane kombinacije, iako ovu nisam probala, pa možda i nije loša-
Retko si ovde, pa nisi u toku, a mene mrzi da kucam s telefona. Ali kada sam počela, moram da ti objasnim.
U čičkovoj kući se pita sa sirom zove bundevara. Nema bundeva, samo sir, a zove se bundevara.
A recept za kolač sa bundevom ne znam nikakav.
nesto brzo i lako, mozda spagete i bolonjeze sos(juneci)
Koji je dobar recept za kolač sa bundevama?
gledala sam na tv da kuvari podlivaju sos na kraju sa vodom u kojoj se kuvala testenina
ja sam juce promenila,muzu i mladjem pekla pljeskavice,ovo dvvoje jeli napolju,a sebi ribu na kockicama povrca u serpi na sporetu,podlivala vinom i limunom.bilo super
gledala sam na tv da kuvari podlivaju sos na kraju sa vodom u kojoj se kuvala testenina
ja sam juce promenila,muzu i mladjem pekla pljeskavice,ovo dvvoje jeli napolju,a sebi ribu na kockicama povrca u serpi na sporetu,podlivala vinom i limunom.bilo super

Ja sam pravila na onaj americki fazon pitu. Kora je prhko testo koje se utapka u Pogledajte prilog 367941. U testo mozes staviti mlevene orahe, suvo grozdje ako zelis malo sladje,... Kada se ispece napunis pireom od bundeve, bolje je pecena jer je kuvana vodenastija, zacinjenim cimetom, karanfilicem, djumbirom,... a ja sam stavila i malo putera da bude kremastija. I posle prelila cokoladnom, gorkom glazurom. A ne moras, ako si u testo orehe, mozes i gore posuti orasima.
Stvarno je preukusno a nije mnogo slatko. Moze da zameni slatki dorucak.
Ne pitu, mislila sam baš na kolač neki
što se zamesi sa brašnom.
..a pitu sa sirom i bundevom..čitala sam da ima recepata
ne volim slatko - slane kombinacije, iako ovu nisam probala, pa možda i nije loša-

Što i ti nisi jela pljeskavice?
Izvini, možda si negde spominjala, nisam pratila
- - - - - - - - - -
e hvala na odgovoru.
to dođe kao lenja pita, otprilike, jel da?
da imam svog kuvara,samo bih se hranila zdravo i lagano,ovako me cesto mrzi,pa jedem sta i drugima spremam,a njima dati ribu i povrce nece da mozeRetko si ovde, pa nisi u toku, a mene mrzi da kucam s telefona. Ali kada sam počela, moram da ti objasnim.
U čičkovoj kući se pita sa sirom zove bundevara. Nema bundeva, samo sir, a zove se bundevara.
A recept za kolač sa bundevom ne znam nikakav.
,,
Као Предраг Даниловић а надимак Саша.

koliko niste normalne iskidah se
avokado u salatu? u srbiji? nisam znao