Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.742
To sam I ja mislila. Citam sad Dama sto je postavila recept, tako nesto je bilo.
To što je napisala dama, i ovo što je napisala elektrika su dve različite stvari. Odluči se na šta si mislila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sam I ja mislila. Citam sad Dama sto je postavila recept, tako nesto je bilo.
To što je napisala dama, i ovo što je napisala elektrika su dve različite stvari. Odluči se na šta si mislila.
- - - - - - - - - -
Znaci tako... Ja se vec zamisljam kako zongliram dve serpe I mikser u isto vreme.
Na fil za tortu. Koji se maze izmedju kora.
...ma ne bre, samo opusteno na lagano ringlu, inace to je najjednostavniji nacin da skuvas fil, a da se ne sipeces od pare i vrele vode i da ti ne zagori i ne zgrudva se...
Na fil za tortu. Koji se maze izmedju kora.
Pa koliko vremenski to kuvas tako?

Elektrika napiše jednu vrstu fila, dama drugu, a ti za oba kažeš da si na to mislila. Hoćeš li ti fil sa mlekom ili bez mleka?
Znaci tako... Ja se vec zamisljam kako zongliram dve serpe I mikser u isto vreme.
Hocu fil prosto koji se lako pravi, da li ima mleka nije mi bitno, ne znam u cemu je razlika, bitno mi je da moze da se maze izmedju kora.
Фил као жути крем или фил са путером и чоколадом?
Жути крем је добар за воћне торте свих врста. Патишпањ, крем, воће, патишпањ, џем од кајсија, шлаг - тим редом.
Ако си невешта, скувај обичан пудинг од ваниле и додај путер кад се мало прохлади. Добићеш нешто врло слично.
Наравно, узми више од једне кесице.
za tortu je bolji ovaj sto je afro napisala...danas jela pesak tortu bas je lepa

Necu da mi dete odrasta na patispanjama![]()

Necu da mi dete odrasta na patispanjama![]()
to je fil za reform tortu ja ga pravim sa milka cokoladom na 10 zumanaca 300g cokolade... savrsen je samo torta malo klizi pa ne mogu odjednom da je nafilujem...namucim se svaki sloj u frizider da se stvrdne ali vredi torta je vrh
...ova moja, tatina omiljena, kore - belanca, fil - zumanca... sta radis sa 6 belanaca pravis deci sne nokle...

sad videh ne citam pazljivo latisa trazila sa zumancima pa mislim zumanca
kvinsi hvala, msg je spas
kuglof - banana, rum visnje i cokolada i kiflice od piva

Мислим да окретање тог ручног млина не захтева билдерске способности, а и за сат времена можеш направити по неколико литара нпр хладно цеђеног уља од бундеве, сунцокрета, мака, сусама итд, а маслиновог уља кад одеш доле, или с обзиром на цену можеш имати једну цедиљку доле и једну овде.donece mi samo da nadjem... ovaj mi se ne svidja kako da trazim imaju samo neke ogromne
mislis li da nije tesko rucno okretati onaj holandski a i trebao bi neki jak sto da se pricvrsti