- Poruka
- 122.197
odoh da smandrljam gambore ko kinez
plus
plus
u divnoj simbiozi u voku
plus
u divnoj simbiozi u voku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

А став има везе са политичком партијом?
Ти као страначки војник то најбоље знаш, јел тако - тако је.
27, pola covjek pola robot
aj dodZi da mezetnemoИзгледа да ћеш нешто добро направити.![]()
tako je zgodan za sve zivo, ne samo kineska cuda, inace sve i svasta u njemu zbrckas, za cas papazjanije
retko kupujem te fensi plodove mora jer na zub imas kolicine a mnogo skupoaj dodZi da mezetnemo
kako ja volim vok pa to nigde nematako je zgodan za sve zivo, ne samo kineska cuda, inace sve i svasta u njemu zbrckas, za cas papazjanije
joj sto su skupi ovi gamborcici a saka jada unutraretko kupujem te fensi plodove mora jer na zub imas kolicine a mnogo skupo
Вок је супер ако имаш плинску ринглу а ја немам.
Ne moze na obicnoj?
Мислим да не може.
Ma kakav plin...struja
De ne moze godinama koristim uvek struja...nemam ja nigde plin
To ti neko lupio
Fora je sto je brze na plinu
Plus ga koristim i za druge stvari
Sutra sladak kupus sa svinjskom krmenadlom, to ima u frizu pa da se ne kupuje drugo meso, ali cu da odvojum file i da przim prekosutra uz nesto. Neka salata i to je to, ja bas nusam odusevljena kupusom po ovoj vrucini, al ukljucicemo klimu dok bude "dimilo" iz tanjira :mrgrren:
dobro me podseti da ga zamrznem...ostalo od juce i paprika i kupusa, paprike sam popodne zamrzla, sad cu kupus....
Nama nece biti za zamrzavanje, ima nas puna kuca, al ni ne kuvam svaki dan.
i ovde, al mrljavimo svi po ovoj vrelini, a i dosadi, jednom juce jeli jednom danas, ne mozemo vise, pa da se ne baci ja to trpam u zamrzivac i pojde se posle
Ju svasta ne mozes tako morske plodove i seljanko u srbiji otkud tebi morski plodovi
Elem ne kuvam nista, osim sto se ja kuvam al ne verujem da sam jestiva, ima od juce svasta

Оно прво ти је лакше и боље. Претпостављам да ћеш имати и кувани кромпир уз то.
Hvala.Nisam znala za to.
i ja sam juce narendala pola djumbira, a nisam trebala
paprike punjene sa krompirom u rerni
danas ne idem na adu, s obzirom da sam res pecena, i odlucim da zamrznem onaj sinoc kuvani kupus, a danas da napravim cufte u paradajz sosu i dodam onaj pirinac iz friza. i kupim ja lepo fant za cufte po preporuci 4umsice i tek sad procitam da to nije za cufte u paradajz sdosu, nego za ono sto se zove fasirane snicle.

sta bese fasirane snicle, to je moja mama pravila.... seticu se
ja kuvala da obelezim neciji rodjendancic kolac sa kupinama![]()