27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
da trknem posle 8 za materijal, i da spremim becas paprikas!
po ladovini
po ladovini
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

hvala lepo.
bas to cu da uradim!

luk, meso, paprika, paradajz na kraju, može i jedno jaje da se umućka i ubaci na kraju da veže sve to, ali se to radi uglavnom kad nema mesa u bećarcu,
u zadnje vreme paradajz je sama voda i korenje, pa izvadim onaj tečni deo sa semenkama, ko će da čeka da sva tečnost uvri na 55C u hladu
p.s. i ne ljuštim paradajz, ljskice imaju najviše likopena ( valjda se tako zove )
Tacno, a semenke imaju i B17, steta sve to baciti. Zato ja paradajz stavim u secko i sitno iseckam pa se ljuskice ne osete. Ranije sam ljustila paradajz jer moji nece da jedu ako ima i ljuskica ali na ovaj nacin dobijem 3u1 - stedim vreme, ostane sve zdravo u jelu a moji pojedu sto mi je najvaznije![]()

Muka mi je od vode,muka mi je od sokova,so nmg da jedem i stavicu supicu iz kesice za pet minuta gotovu.Stvarno mi je lose,nmg da verujem da mi je muka od ovde.
Притисак?
Сада можеш да поједеш добро посољен хладан парадајз, пријаће ти и диже притисак.
А и не мораш да куваш...
paradajz se ne soli, nikakve koristi onda od njega

Знам да не би требало, али ако добро не посолим мени је бљутаво.
Иначе једем доста слано![]()
ma ja se inače ne gnjavim oko tih semenki, al ni paradajz nije kao pre, kupiš jabučar pa em miriše na vrežu, em mesnat em sladak,
ovo sad kao bukovina korenje i sav beo iznutra, lepo se vidi kako su ga polivali hemijom u slojevima, i samo za bećarac to radim,
ne volim kad je vodenast već gust pa samo močkam hleb, kuku meni![]()
Problem nije u paradajzu, problem je u nama, potrosacima.ma ja se inače ne gnjavim oko tih semenki, al ni paradajz nije kao pre, kupiš jabučar pa em miriše na vrežu, em mesnat em sladak,
ovo sad kao bukovina korenje i sav beo iznutra, lepo se vidi kako su ga polivali hemijom u slojevima, i samo za bećarac to radim,
ne volim kad je vodenast već gust pa samo močkam hleb, kuku meni![]()
Problem nije u paradajzu, problem je u nama, potrosacima.
Hocemo paradjaz cele godine, a tog paradajza koji ti pominjes ima samo krajem jula, u avgustu i do sredine septembra.

Problem nije u paradajzu, problem je u nama, potrosacima.
Hocemo paradjaz cele godine, a tog paradajza koji ti pominjes ima samo krajem jula, u avgustu i do sredine septembra.

Danas ne znam sta cu da jedem...muka mi je od ove vrucine, ne kuva mi se nista, a jede mi se kuvano, corbasto, normalno jelo![]()
Скувај минестроне, то ти је најлакше - косе макароне, шаргарепа, лук, пашканат и парадајз чорба као основа.
На крају поспеш мало пармезана и побацаш босиљак.

Nije to lose
Neku corbu definitivno planiram.