Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
odoh da smandrljam gambore ko kinez
kineska-1.gif

size_395_231_1389858266gambori-new-1.jpg
plus
size_395_231_1428492727KINESKA_MESAVINA_-1.jpg

plus
250px-Mama_instant_noodle_block-1.jpg

u divnoj simbiozi u voku :zaljubljena:

А став има везе са политичком партијом? :lol:

Ти као страначки војник то најбоље знаш, јел тако - тако је.

srecom ne razumes sta pises, pa te nije blam

- - - - - - - - - -

27, pola covjek pola robot

pola covek - nije lose hvala ti

bar nisam ds i lsp, a zoki je rekao `kome je do morala neka ide u crkvu`

Изгледа да ћеш нешто добро направити. :D
aj dodZi da mezetnemo

kako ja volim vok pa to nigde nema :lol: tako je zgodan za sve zivo, ne samo kineska cuda, inace sve i svasta u njemu zbrckas, za cas papazjanije

joj sto su skupi ovi gamborcici a saka jada unutra :rida: retko kupujem te fensi plodove mora jer na zub imas kolicine a mnogo skupo

aj dodZi da mezetnemo

kako ja volim vok pa to nigde nema :lol: tako je zgodan za sve zivo, ne samo kineska cuda, inace sve i svasta u njemu zbrckas, za cas papazjanije

joj sto su skupi ovi gamborcici a saka jada unutra :rida: retko kupujem te fensi plodove mora jer na zub imas kolicine a mnogo skupo

Вок је супер ако имаш плинску ринглу а ја немам.

Sutra sladak kupus sa svinjskom krmenadlom, to ima u frizu pa da se ne kupuje drugo meso, ali cu da odvojum file i da przim prekosutra uz nesto. Neka salata i to je to, ja bas nusam odusevljena kupusom po ovoj vrucini, al ukljucicemo klimu dok bude "dimilo" iz tanjira :mrgrren:

Elektricna, zato je brze na plinu zbog vece povrsine...al to ne znaci da ne moze na struju....ugreje se on i sa strane i na struji samo sporije...
Ako volis probaj nemoj se zbog toga ustrucavati
ja obozavam kinesku klopu i nista me nece spreciti da buckam u voku :lol: Plus ga koristim i za druge stvari

Poslednja izmena:
ja isto stavila kupus sa mesom sada za dva dana i ima jos u komori jedno pakovanje boranije sa mesom, jedno dinstanih tikvica uz njih ima da se jede kiselo mleko i sir, i jedno pakovanje cistog pirinca uz njega ce da idu cufte sa fantom za cufte i to bih mogla u nedelju. tako da do nedelje prakticno nista necu kuvarti...a onda cu da smisljam sta bi jos moglo sto se zamrzava.

tako sam resila probleme sa kuvanjem.

- - - - - - - - - -

nije problem skuvati, nego je problem u sudovima koji nastaju kada se kuva...a ovako je jednostavnije i jos ide brze, jer su ringle tople. ako seckam luk seckam za vise jela na jednoj dasci, samim tim smanjujem pranje daske za seckanje naq jedan put a skuvam npr. 3 jela odjednom za 6 dana i tako. :mrgreen:

Sutra sladak kupus sa svinjskom krmenadlom, to ima u frizu pa da se ne kupuje drugo meso, ali cu da odvojum file i da przim prekosutra uz nesto. Neka salata i to je to, ja bas nusam odusevljena kupusom po ovoj vrucini, al ukljucicemo klimu dok bude "dimilo" iz tanjira :mrgrren:

dobro me podseti da ga zamrznem...ostalo od juce i paprika i kupusa, paprike sam popodne zamrzla, sad cu kupus....

Ju svasta ne mozes tako morske plodove i seljanko u srbiji otkud tebi morski plodovi :zcepanje:
;)

Elem ne kuvam nista, osim sto se ja kuvam al ne verujem da sam jestiva, ima od juce svasta

Уловили ми прекјуче на Мораву :tongue2:

Што не може тако, спремала хиљаду пута, и они који не једу морске плодове су одушевљени, а теби ако не испадне то је зато што нису моравски :lol:

- - - - - - - - - -

Оно прво ти је лакше и боље. Претпостављам да ћеш имати и кувани кромпир уз то.

Госпојца тражила пржене кромпириће и добила, мени и супругу је свеједно...

И да, била је прва варијанта, свима је више пријало...

Hvala.Nisam znala za to.

ma, naravno da moze vok na struji
i na obicnoj ringli i ja sad na ravnoj ploci
o boze svasta :roll:
elem, ja pravila juce pastrmku za ukucane, rolovanu pilecu dzigericu u slanini za sebe
i nisam je ni jela koliko mi je bilo vruce
i ne znam ni sto pravim to kod kuce, kad je to nesto sto treba da se jede u restoranu, nikad, ali nikad kuci ne ispadne to-to
uvece pitu sa sirom i hit dana-energetske stanglice!
uglavnom mi ipsadnu tako da se jedu kasikom, mada budu jako ukusne
ovoga puta su konacno ispale kozistentne, nemam pojma kako
elem, ko hoce da proba evo recepta:
smulja se pola pakle putera, po dve kasike putera od kikirikija i suncokreta, tri kasike meda, po 2-3 kasike semenki lana, golice, suncokreta, ovsenih pahuljica pola kese al ne znam od koliko grama, ona florida bel :lol: i ja sam juce narendala pola djumbira, a nisam trebala
ne volim taj djumbir, a trudim se da ga jedem jer je kao izvor mladosti, radosti i svega ostalog
drn zvrc
elem, stanglice dizu iz mrtvih, da znate!
20150721_174736.jpg
20150722_071246.jpg

da, da, znam da mi je donja ivica malo izgorela :malav:

koja ispala za fant za cufte...:zcepanje: danas ne idem na adu, s obzirom da sam res pecena, i odlucim da zamrznem onaj sinoc kuvani kupus, a danas da napravim cufte u paradajz sosu i dodam onaj pirinac iz friza. i kupim ja lepo fant za cufte po preporuci 4umsice i tek sad procitam da to nije za cufte u paradajz sdosu, nego za ono sto se zove fasirane snicle. :zcepanje:

i tako danas pravim prakticno fasirane snicle i dodacu onaj pirinac sa paradajz sosom u koj idcu da stavim bosiljak.

- - - - - - - - - -

i kupus salata

- - - - - - - - - -

a znam da ljudi zovu i te fasirane cufte, ali sam s eziva poradovala cuftama u paradajz sosu. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back