Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
IMG_20160605_154327.jpg

Jao afrojka :rotf: Slatka si
Ono realno svi ti koncentrati su na istu foru....coko mleko sejk sad ovo...imaju ta pakovanja a sve slicno unutra
Vazi dragisa javljam veceras

Nije skup 150din a 500ml....ja prvo vratila reko ma necu skupo je.... isto je da umutim slatku pavlaku sa topljenom cokoladom....a onda se presaberem pa samo 250ml slatke pavlake je 100din a ona od pola l nemam pojma kolko bese, plus cokolda mota se oko 70....em cu vise da se drndam da topim to i mesam em cu platim skuplje....i vratim u korpu :lol:
Meni su oni u prahu ruzni....ako je ko ti onda cu da se razocaram

Taj sladoled mix se nekad zvao BIG Mix
i bilo ga je samo od vanile u pakovanjima od 1 litar

Sad ga vidim,prave od vanile i od cokolade
Probala sam oba...cokoladni je kao eskimko,ili kao zaledjeno cokoladno mleko
a vanila je pravi nekadasnji BIG mix
meni odlican :)

Nista od vas

Ubuckalo se ima formu ko sejk ....ovo bre voda
Ima ukus ko sejk cokolada ko je pio njihov...a i formu
Nista ima se zaledi sad ta vodurina u njemu i kontam bice nikakvo, ko sneg
Necu vise kupovati....vracam se na slatku pavlaku

- - - - - - - - - -

I ne dobije se litar i po...max litar

supa, cevapi, salata sopska

nego uzela ovo da probam, jel neko probao?

mala-620x330.jpg

izgleda zanimljivo
javi ako je dobro

- - - - - - - - - -

super izgleda

- - - - - - - - - -

Nista od vas

- - - - - - - - - -

znaci, da ne kupujem : P

Hvala. :) Prvi put pravim na taj način. Jela sam negdje zapečenu sa hrskavom slaninicom preko i svidjelo mi se, pa rekoh da probam i ja nešto slično. Samo je trebalo više sira i pršuta da stavim, ali sad znam za sljedeći put.

- - - - - - - - - -

parkine cikn nugece,tartar sos,supa,pljeskavice od tikvice,sos od pecuraka i povrce ,luk,paprika,rotkvice i paradajz,mada sumnjam da ce to iko od dece jesti
kupila sam vinovo lisce za sarmice

Te Parkine chicken nuggets sam i ja pravila i dva od ona tri sosa. :)

Jao afrojka :rotf: Slatka si
Ono realno svi ti koncentrati su na istu foru....coko mleko sejk sad ovo...imaju ta pakovanja a sve slicno unutra
Vazi dragisa javljam veceras

Nije skup 150din a 500ml....ja prvo vratila reko ma necu skupo je.... isto je da umutim slatku pavlaku sa topljenom cokoladom....a onda se presaberem pa samo 250ml slatke pavlake je 100din a ona od pola l nemam pojma kolko bese, plus cokolda mota se oko 70....em cu vise da se drndam da topim to i mesam em cu platim skuplje....i vratim u korpu :lol:
Meni su oni u prahu ruzni....ako je ko ti onda cu da se razocaram

.:rotf: pa sta cu nisam zagledala, vidim flasicu, pise vanila i kao kugla sladoleda, ja kao to je ukus sladoleda...pa ima tako svasta nesto, ohladila promuckala i bas mi je prijalo...posle sam
se nesto zamislila pa zagledala i videla al kasno :rotf: nema veze bas je prijalo...

- - - - - - - - - -

Nista od vas

- - - - - - - - - -

...mozda mora dooobroo da se ohladi ne znam ja :lol:

Metlo, mora da bude hladno ali bas hladno da bi se umutilo. Stavi malo u zamrzivac pa ponovo muti zgusnuce se. Secam se sad tog big mixa jednom kupila i nikad vise nikako mi se ne svidja, ali se secam kad sam uzela da mutim nije bilo sanse dok nisam ohladila. Pa ako ga nisi popila do sada da znas....vidis da za sve treba recept :lol:

koliko se secam, mutis, ubacis u friz (zamrzivac) izvadis i mutis...no nebitno vec si zavsila posao.
@ becarac cu veceras da spremim da imamo za sutra kad dodjemo s posla, njemu pirinac uz to a ja ću videti....za veceras imam od juce sveki spakovala svasta ljubim je ja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back