Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
supa, cevapi, salata sopska
nego uzela ovo da probam, jel neko probao?
![]()
![]()
ukusno je bilo
...kupila ja nedavno ali u flasici, vanilu, i nisam obracala paznju da to treba da se umixa, mislila sam da se smao promucka kao milkšejk, i popila takoukusno je bilo
![]()
carice...
Slatka si

![]()
Nista od vas
Ubuckalo se ima formu ko sejk ....ovo bre voda
Ima ukus ko sejk cokolada ko je pio njihov...a i formu
Nista ima se zaledi sad ta vodurina u njemu i kontam bice nikakvo, ko sneg
Necu vise kupovati....vracam se na slatku pavlaku
- - - - - - - - - -
I ne dobije se litar i po...max litar
super izgleda
Prvi put pravim na taj način. Jela sam negdje zapečenu sa hrskavom slaninicom preko i svidjelo mi se, pa rekoh da probam i ja nešto slično. Samo je trebalo više sira i pršuta da stavim, ali sad znam za sljedeći put.parkine cikn nugece,tartar sos,supa,pljeskavice od tikvice,sos od pecuraka i povrce ,luk,paprika,rotkvice i paradajz,mada sumnjam da ce to iko od dece jesti
kupila sam vinovo lisce za sarmice

carice...
Jao afrojkaSlatka si
Ono realno svi ti koncentrati su na istu foru....coko mleko sejk sad ovo...imaju ta pakovanja a sve slicno unutra
Vazi dragisa javljam veceras
Nije skup 150din a 500ml....ja prvo vratila reko ma necu skupo je.... isto je da umutim slatku pavlaku sa topljenom cokoladom....a onda se presaberem pa samo 250ml slatke pavlake je 100din a ona od pola l nemam pojma kolko bese, plus cokolda mota se oko 70....em cu vise da se drndam da topim to i mesam em cu platim skuplje....i vratim u korpu
Meni su oni u prahu ruzni....ako je ko ti onda cu da se razocaram
pa sta cu nisam zagledala, vidim flasicu, pise vanila i kao kugla sladoleda, ja kao to je ukus sladoleda...pa ima tako svasta nesto, ohladila promuckala i bas mi je prijalo...posle sam
nema veze bas je prijalo...Nista od vas
Ubuckalo se ima formu ko sejk ....ovo bre voda
Ima ukus ko sejk cokolada ko je pio njihov...a i formu
Nista ima se zaledi sad ta vodurina u njemu i kontam bice nikakvo, ko sneg
Necu vise kupovati....vracam se na slatku pavlaku
- - - - - - - - - -
I ne dobije se litar i po...max litar