Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.742
Nisam nikada probala čia semenke sa mlekom. Jogurt, ili još bolje grčki jogurt, čia semenke i maline su mi dobitna kombinacija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma one su bez ukusa skrozНисам их ни пробала. И сумњам да ћу.

problem sa tim cia semenkama je što se one ne svare pa ih ujutro izbaciš cele...cia semenke se koriste mlevene
Super su i sa mlekom ko moze mlekoNisam nikada probala čia semenke sa mlekom. Jogurt, ili još bolje grčki jogurt, čia semenke i maline su mi dobitna kombinacija.
Шта је леберкес?Ja pržim mlade krompire, imam i neki leberkes od juče, plus paradajz, dosta. Sutra ću bolonjeze kad dođem s posla, časkom.

Paaa, nije autokorekt.Шта је леберкес?
Неки аутокорект или сам ја сељанка![]()

To ti Svabe jedu masovno.Ок, сељанка сам![]()
Ма, први пут чујем за то, израз ми је потпуно непознат.To ti Svabe jedu masovno.
Ljepse izgleda nego sto mu je ukus.
Moja tetka je to zvala "lebokez",a zapravo je pravi naziv "leberkez".Ма, први пут чујем за то, израз ми је потпуно непознат.
Какве Швабе, ми смо под Турцима били, само шиш кебаб.
Ахааа, значи није до менеOk, moji živeli sa Švabama, dedina prva žena bila Švabica al za to jelo prvi put čujem

Nisam nikada za ovo ni videla ni čula.Paaa, nije autokorekt.
![]()
А то је нека прерађевина од меса или димљено, као печеница наша?Da ne citiram sve, u moje selo to ima tipa 25 godina. Kad smo bili mladi, kupovali smo kad krenemo iz grada noću sendvič, zvao se "mesni hleb", pravili su ga u tortilji što je onda bila baš jaka fora. Pa leberkes na roštilju, pa ubace u tortilju, neki sir i ne znam šta još, pa pod toster. Ovo sad, prodaje se u mesarama, sve lokalne koje imaju preradu mesa, sami prave. Ima običan, sa povrćem pikantan, sa sirom. Meni nema veze ukus sa viršlama, niti mi je suv. Deca vole, pa povremeno uzmem, pržim u tiganju i tako. Ja napravim sendvič, dodam majonez, paradajz, onaj rustični senf i fino mi je.
Nije dimljeno, prerađevina, sad tačno šta i kako, ne bih znala, ali ne bih jela živo, neprženo nikad.А то је нека прерађевина од меса или димљено, као печеница наша?