- Poruka
- 27.804
Kao da je bitno kako izgleda! Kome se ne sviđa neka zažmuri.Zbuckala sam tortu ...sjebala sam je pa sam cupala...i sad imamo fensi roze tortu, roze fil, tezak kic![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao da je bitno kako izgleda! Kome se ne sviđa neka zažmuri.Zbuckala sam tortu ...sjebala sam je pa sam cupala...i sad imamo fensi roze tortu, roze fil, tezak kic![]()
Али су ти нокти лепиA ja sam sada krenula da sredim kosu ali sam pametnica upravo nalakirala nokte. I sada eto... ni pameti ni frizure!

I još na radostАли су ти нокти лепи![]()

Имамо ми темицу са ноктимаI još na radost![]()

Će svratimИмамо ми темицу са ноктима![]()
Сврати да их видимо...Će svratim![]()
I bre, pa ja navikla samo šerpe da fotkam.Сврати да их видимо...

Тема је Женски нокти.Danas sam špagete bolonjeze. Posle otišla sa sveki da koljemo neke piliće, pa ću sutra logično piletinu. Nemam pojma šta ću sa njom, ali sam je uvaljala u ulje, senf, so, biber, neke trave, i tako... Videćemo sutra.
Što se noktiju tiče, od prošle nedelje su se moji crveni nokti borili junački da opstanu, pa pobeleli vrhovi, nokti porasli, vidim sad i palac malo okrnjen. Hoćete da vam slikam?![]()

A jbg... Morala sam da zbuckam jagode sa belim filom, da ne ukuvavam ponovo jagode mrzelo me....i eto nama roze torteБарби, ти ли си![]()

Ma nije mi zbog izgleda, mada jeste smesno fensi rozeKao da je bitno kako izgleda! Kome se ne sviđa neka zažmuri.

Naravno! Evo i mene naterali, a to baš i nije teško.Danas sam špagete bolonjeze. Posle otišla sa sveki da koljemo neke piliće, pa ću sutra logično piletinu. Nemam pojma šta ću sa njom, ali sam je uvaljala u ulje, senf, so, biber, neke trave, i tako... Videćemo sutra.
Što se noktiju tiče, od prošle nedelje su se moji crveni nokti borili junački da opstanu, pa pobeleli vrhovi, nokti porasli, vidim sad i palac malo okrnjen. Hoćete da vam slikam?![]()
Ja se ne bih žalilaMa nije mi zbog izgleda, mada jeste smesno fensi roze
Nego je trebalo da bude kao kapri, beli fil posebno a posebno crveni sa jagodama
Sjebala sam crveni i da mi ne bi curelo ja ih pomesam zajedno![]()

ja tako najviše volim da "kuvam"Ne kuvam nista,ali jedem punjene paprike.![]()

Да, нокти тек увече...и коса. Да се не умирише на храну.Pekla piletinu i batat. Pomidor salata.
Skuhala puding od vanilije, obojala kosu nokti će još počekati ako mi još šta za raditi padne napamet![]()
Да, нокти тек увече...и коса. Да се не умирише на храну.
Значи, ми дођемо на
Mrzim biti nesposobna dok mi se suši lakДа, нокти тек увече...и коса. Да се не умирише на храну.
Значи, ми дођемо на ред кад дођемо.
Ne morate uopšte, samo mi još vi falite.ми дођемо на ред

Е, зинатNe morate uopšte, samo mi još vi falite.![]()

Veštice jedna, ne steži me tako jako!Е, зинат![]()