Mladi krompirici, šnicle las kare, sir iz ulja i salata, paradajz, krastavac i mladi luk...uh..ovo moje dete će jedva dočekati da odem, ne miče se od šporeta...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Неће, неће, једна је мајка...Mladi krompirici, šnicle las kare, sir iz ulja i salata, paradajz, krastavac i mladi luk...uh..ovo moje dete će jedva dočekati da odem, ne miče se od šporeta...
Ко гледа кромпир, какво оно месце тамо намигује?Pogledajte prilog 1530481Pogledajte prilog 1530482
Malo mi je krompir zamaglio kameru. Bas sam se slatko najela.
Snicla neka. Ja vise volim ovu salatu i krompir. Meso jedem mozda u 10 dana jednom.Ко гледа кромпир, какво оно месце тамо намигује?
Мени се учинило као нешто испод сача, ништа онда, шницле волем само поховане...Snicla neka. Ja vise volim ovu salatu i krompir. Meso jedem mozda u 10 dana jednom.

Поред врућег леба? Само добар сир и љута папричица, може нека пршутица, а и не мора...Španat i riblji štapići
Pa post je, ne može kod nas...Поред врућег леба? Само добар сир и љута папричица, може нека пршутица, а и не мора...