- Poruka
- 63.756
То се ми зезамо, била тема на Кулинарству...иначе, ја стварно ставим и сир и јаја у сатараш, знам да није прави, али ми немамо друго име за то, зовемо све те такве ствари просто пржено...па кажемо шта.Kakav sataraš sa sirom?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То се ми зезамо, била тема на Кулинарству...иначе, ја стварно ставим и сир и јаја у сатараш, знам да није прави, али ми немамо друго име за то, зовемо све те такве ствари просто пржено...па кажемо шта.Kakav sataraš sa sirom?
Danas sam kuvala sataraš.То се ми зезамо, била тема на Кулинарству...иначе, ја стварно ставим и сир и јаја у сатараш, знам да није прави, али ми нaaaемамо друго име за то, зовемо све те такве ствари просто пржено...па кажемо шта.
Чек, и ти си била на оној темиDanas sam kuvala sataraš.
Obavezno dodam ulupano jaje na kraju.
Danas nismo imali meso, bio je sir Gauda uz sataraš
BilaЧек, и ти си била на оној теми
Баш смо се исмејали за све паре...
A sira voli da se skemba...jos voli i da upije ulje....nisam neki fan....То се ми зезамо, била тема на Кулинарству...иначе, ја стварно ставим и сир и јаја у сатараш, знам да није прави, али ми немамо друго име за то, зовемо све те такве ствари просто пржено...па кажемо шта.
Baba mm je stavljala jaja u sataraš. Naravno, belance se zgrudva, i meni doslovno bude muka. Ja nisam jela sataraš dok je ona kuvala. Od kada ja kuvam, sataraš je bez jaja.
Mogla bih npr feta sir kao prilog, ali više volim neko meso uz sataraš.
Ne znam šta se ugrudva kada se dobro ulupa jaje?Pa prvo ga umickas ko kajganu i onda sipas...nema sta da se zgrudva
Ako ga bacas celo tako iz ljuske onda belance zeza
Meni licno treba jaje u sataras jer iskreno bez jaja kad je samo povrce umrem od gladi posle dva sata
Ja uvek uz sira ili jogurt.... Uz meso mi nije nesto....smeta mi meso jer krade primarnu notu satarasuNe znam šta se ugrudva kada se dobro ulupa jaje?
Mi volimo tako: dosta dinstanog luka, paprike i paradajza, posoljeno, pobibereno i na kraju zgusnuto jajetom.
I mi sataraš jedemo kao prilog uz meso, danas je bilo malo drugačije, uz sir.
Ako se ja pitam, 'primarna nota' je u mesu.Ja uvek uz sira ili jogurt.... Uz meso mi nije nesto....smeta mi meso jer krade primarnu notu satarasu
Boze kako sam se elokventno "odrazila" sva sam na nivou
Згрудва се кад претходно не умути јаја.Baba mm je stavljala jaja u sataraš. Naravno, belance se zgrudva, i meni doslovno bude muka. Ja nisam jela sataraš dok je ona kuvala. Od kada ja kuvam, sataraš je bez jaja.
Mogla bih npr feta sir kao prilog, ali više volim neko meso uz sataraš.
Da tu nam se mimoilaze prioriteti ako je sataras onda je on prioritetanAko se ja pitam, 'primarna nota' je u mesu.
I jaI ja bih rado
Niste same ..volim cist sataraš bez dodavanja sira i jaja u njega ..a volim da ga jedem sa sirom samo što sir stavim sa straneI mi nikad,ali nikad ne stavljamo sir i jaja u sataras.
Kalis...nas dvije same protiv svih.